Video

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Ο σεφ 10 χρόνια πριν διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι μαγειρικής

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Ο σεφ 10 χρόνια πριν διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι μαγειρικής
Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Που είδαμε τον γνωστό σεφ για πρώτη φορά.

Πάνος Ιωαννίδης MasterChef: Το γνωστό ριάλιτι μαγειρικής είναι πλέον γεγονός καθώς ξεκίνησε η προβολή του. Οι αγαπημένοι τρεις κριτές έχουν πλέον επιστρέψει στη θέση τους και είναι έτοιμοι να βρουν τον επόμενο Έλληνα “MasterChef”. Σήμερα μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” παρακολουθήσαμε ένα βίντεο από όταν ένας από τους αγαπημένους κριτές ήταν διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για τον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος είχε πάρει μέρος στο παρελθόν στο ριάλιτι μαγειρικής του ANT1, Top Chef με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ριάλιτι απευθυνόταν σε επαγγελματίες σεφ. Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον Πάνο Ιωαννίδη στο Topchef.

Πάνος Ιωαννίδης

Ο Πάνος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί τελείωσε το σχολείο και κατόπιν συνέχισε τις σπουδές του στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Τα παιδικά χρόνια του δεν ήταν ούτε εύκολα, ούτε όμως και δύσκολα. Μεγάλωσε με στερήσεις, έπιασε την πρώτη δουλειά του μόλις στα 16 χρόνια του, όμως στο σπίτι του υπήρχε πάντα μια ατμόσφαιρα βγαλμένη θαρρείς από σεκάνς της «Πολίτικης κουζίνας» του Τάσου Μπουλμέτη. Ολα ή, τέλος πάντων, τα περισσότερα περιστρέφονταν γύρω από το οικογενειακό τραπέζι.

Εκτός από αγάπη η μαγειρική ήταν και για εκείνον και ανάγκη, όπως έχει περιγράψει σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Οι δικοί μου δούλευαν όλη μέρα, πάρα πολλές ώρες, οπότε έπρεπε να υπάρχει φαγητό στο σπίτι. Μου άρεσε να μπαίνω στην κουζίνα. Αλλά πρέπει να σου πω ότι έχω στο αίμα μου, στο DNA μου που λέμε, τη μαγειρική: ο προπάππος μου ήταν σεφ στη γαλλική πρεσβεία στην Κωνσταντινούπολη και οι δύο γιαγιάδες μου είχαν καταγωγή από εκεί επίσης. Οπότε καταλαβαίνεις τι επικρατούσε στην κουζίνα μας». Κάπως έτσι, παρατηρώντας τη γιαγιά του να μαγειρεύει, έκανε την πρώτη του απόπειρα να φτιάξει κάτι δικό του. «Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα στη ζωή μου ήταν μυδοπίλαφο. Στα 9 μου χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments