Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου για να παίξει στο ντέρμπι

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Αγώνα δρόμου για να παίξει στο ντέρμπι
Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Ο Αργεντινός αμυντικός δεν θέλει επ' ουδενί να σκέφτεται πως θα χάσει τον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Εμάνουελ Ινσούα Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον Αργεντινό μπακ τις τελευταίες ημέρες δεν αποκλείεται να σταθεί ικανός να του στερήσει εν τέλει τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο 28χρονος ταλαιπωρείται από πρήξιμο στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, με τους πόνους για την ώρα να μην υποχωρούν αποτέλεσμα η συμμετοχή του να βρίσκεται στον αέρα.

Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ ο Ινσούα δεν θέλει να σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να απουσιάσει από τη κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, με τον Αργεντινό να δηλώνει σε συμπαίκτες και προπονητικό τιμ πως θα κάνει τα πάντα για να δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι και να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει από το εις βάρος 2-0 και να πανηγυρίσει εκείνη τη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ινσούα από το ξεκίνημα της σεζόν αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο “γρανάζι” της καλοκουρδισμένης μηχανής του Γιώργου Δώνη, με τον Έλληνα τεχνικό να μην τον βγάζει σχεδόν ποτέ από την ενδεκάδα και το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής. Όπως τονίζεται από δημοσιεύματα η απόφαση για τη συμμετοχή του Ινσούα στο ντέρμπι θα αποφασιστεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τον Γιώργο Δώνη και το ιατρικό τιμ να κρίνουν μαζί αν ο παίκτης μπορεί να παίξει, με τους “Πράσινους” να μην θέλουν με τίποτα να ρισκάρουν φοβούμενοι τα χειρότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments