Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [11/02/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη [11/02/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (11/02/20).

Κριός

Ο καθένας μπορεί να ασκεί κριτική, αγαπητοί Κριοί… Αλλά κάθε εποικοδομητική συμβουλή, γίνεται πάντα πιο εύκολα αποδεκτή! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα στην Παρθένο και τον 6ο Οίκο σας της λεπτομέρειας. Αποποιηθείτε τετριμμένες και τοξικές συνήθειες, φροντίστε να έχετε «χρυσώσει» λίγο τα όποια σχόλιά σας. Θα καταλάβετε την αξία αυτής της πρακτικής αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον διπλωματικό Ζυγό. Θα έχετε κερδίσει περισσότερους συμμάχους και θα νιώθετε πιο ανάλαφροι.

Ταύρος

Μήπως το παρακάνετε με την έκφραση της δικής σας αλήθειας, αγαπητοί Ταύροι; Όσο δικαιολογημένες κι αν θεωρείτε τις επικρίσεις σας, αυτή η στάση σας θέτει σε κίνδυνο: Η «υποβοηθητική» προσπάθειά σας μπορεί να χαρακτηριστεί υποκριτική… Γι’ αυτό μην βιάζεστε να μιλήσετε, περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε. Με τη Σελήνη στον εξισορροπητικό Ζυγό το απόγευμα, θα μπορείτε να εκφραστείτε χωρίς να ταράζετε τους άλλους. Αν χρειαστεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, να επιστρατεύσετε και την κατανόησή σας.

Δίδυμοι

Ίσως να ανοίξετε τη μέρα με κάπως νωθρή διάθεση, αγαπητοί Δίδυμοι. Επί αυτού ευθύνεται η μετακίνηση της Σελήνης, γιατί από τη διάθεση της οικιακής θαλπωρής θα σας βάλει σε μια συνεχή μετακίνηση και χαρά! Αν βγήκατε από το σπίτι με αθλητική περιβολή, μάλλον θα χρειαστεί να επιστρέψετε για να βάλετε τα καλά σας. Δεν πρέπει να λείψετε από κανένα λαμπερό γεγονός, ώστε να σας δουν και να σας θαυμάσουν. Σε προσωπικό επίπεδο, το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό του ζευγαρώματος, ενέχει υποσχέσεις για ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές.

Καρκίνος

Μην περιοριστείτε σε ένα φιλικό περιβάλλον μόνο, αγαπητοί Καρκίνοι! Υπάρχει λόγος που ο καθένας έχει ποικιλία σχετικών κύκλων, προκειμένου να ικανοποιεί την εκάστοτε ανάγκη του. Δεν θέλετε πάντα να μετέχετε στο πρωινό καλωσόρισμα του ήλιου μίας παρέας. Απολαύστε την εναλλαγή της διάθεσής σας νωρίς, όσο η Σελήνη είναι στον κοινωνικό 3ο Οίκο σας. Αργότερα θα περάσει στον Ζυγό και η ανάγκη σας θα είναι να επιστρέψετε στο σπίτι. Καλέστε φίλους και περάστε ευχάριστες ώρες με επιτραπέζια παιχνίδια.

Λέων

Κλείστε εκκρεμότητες και βάλτε τα θέματά σας σε σειρά από νωρίς, αγαπητοί Λέοντες… Γιατί οι υποχρεώσεις θα είναι η πρώτη σας σκέψη αλλά η διασκέδαση θα είναι η δεύτερη! Με τη Σελήνη αρχικά στον εργατικό 2ο Οίκο σας, αξιοποιήστε τις παραγωγικές δονήσεις και ολοκληρώστε όσο πιο πολλές υποχρεώσεις μπορείτε. Μετά που το φεγγάρι θα περάσει στον Ζυγό και τον κοσμικό 3ο Οίκο σας, ενδώστε στην κοινωνική σας παρόρμηση. Η συμβουλή των άστρων είναι να παραμείνετε χαλαροί, χωρίς να αναμένετε «αποτελέσματα» από τις όποιες επαφές σας.

Παρθένος

Η αναζήτηση διαφορετικών απόψεων μπορεί να αποβεί δίκοπο μαχαίρι για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι! Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να ζητάτε τη γνώμη άλλων γενικά – αλλά δεν ενδείκνυται η δημοσιοποίηση ενός προσωπικού σας θέματος. Δεν χρειάζεται να βγει εκτός ελέγχου η ανάγκη σας να πάρετε μια απόφαση. Ευχαριστήστε όσους έσπευσαν να ασχοληθούν και πάρτε ξανά τα ηνία της ζωής σας. Να προτιμάτε την διά ζώσης επαφή με έμπιστα άτομα, παρά να πηδάτε στο άγνωστο του διαδικτύου χωρίς αλεξίπτωτο.

Ζυγός

Μην εμμένετε σε κάτι που δεν προχωρά, αγαπητοί Ζυγοί! Είναι πιο συνετό να το παραμερίσετε, παρά να αναζητάτε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Η ηρεμία του μυαλού σας είναι πιο σημαντική από το να πείτε την τελευταία λέξη. Θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι αν συμβιβαστείτε ή απλά συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στα δικά σας εδάφη και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και τη διάθεση για ανεξαρτησία!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Σκορπιός

Όσο περισσότερα διεκπεραιώσετε νωρίς τόσο το καλύτερο, αγαπητοί Σκορπιοί! Με τη Σελήνη στον συμμαχικό 11ο Οίκο σας, οι συνέργειες θα σας φέρουν πιο κοντά στη γραμμή υλοποίησης των στόχων σας. Θα κερδίσετε περισσότερα απ’ όσα αναμένατε, αν και ίσως τα αποτελέσματα να διαφέρουν κάπως από τα επιθυμητά. Γιατί η Σελήνη θα περάσει αργότερα στον Ζυγό και τον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης. Παραμερίστε τις πολύβουες εξόδους και προτιμήστε να ξεκουραστείτε. Ένα αφρόλουτρο θα είναι ιδανικό, πριν αράξετε στον καναπέ με μια καλή ταινία.

Τοξότης

Δεν σας σταματά τίποτα, αγαπητοί Τοξότες! Οι φιλοδοξίες σας κρατούν γερά το τιμόνι από νωρίς, καθώς η Σελήνη από την Παρθένο ενισχύει τη ζώνη σας της καριέρας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, στη λήψη αποφάσεων που θα ωφελήσουν όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές. Όταν η Σελήνη περάσει στον ομιλητικό Ζυγό αργότερα, θα θελήσετε να αποσυμπιεστείτε. Η καλύτερη επιλογή είναι να αναζητήσετε τα φιλαράκια σας και να βγείτε να διασκεδάσετε με τους πιο αυθόρμητους τρόπους. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα προκύψει μια δημιουργική σύμπραξη ή ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Έχει διαφορά ένα καλολαδωμένο γρανάζι από μια μηχανή που χρειάζεται συντήρηση, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ξεχάστε τη λογική της εργασιομανίας, προτιμήστε την έρευνα και την ανταλλαγή ιδεών. Μην περπατάτε σε τεντωμένο σκοινί, γιατί ενδέχεται να χάσετε την ευκαιρία να σας ανοίξουν πολύτιμες πόρτες. Με τη Σελήνη στον ειλικρινή 9ο Οίκο σας, αξίζει τον κόπο να εκφράσετε τα ζητούμενά σας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αργότερα προτιμήστε να περάσετε ευχάριστο χρόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Υδροχόος

Θα ανταμοιφθείτε αν ενδώσετε στις πρωινές συναισθηματικές παρορμήσεις σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αλλά αργότερα μπορεί να ασφυκτιάτε, μιας και η Σελήνη θα εγκαταλείψει τον 8ο Οίκο σας των εντάσεων. Θα περάσει στον χαρωπό Ζυγό και τον 9ο Οίκο σας της διασκέδασης, γι’ αυτό μην δώσετε υποσχέσεις που ίσως να μην μπορέσετε να τηρήσετε. Η ανάγκη σας θα είναι να περιπλανηθείτε και να εξερευνήσετε, ακόμα και με πιθανό προγραμματισμό αποδράσεων. Σε κάθε περίπτωση, μην περιορίσετε την οπτική και τις επιλογές σας.

Ιχθύες

Μια πολλά υποσχόμενη σύμπραξη θα πορευτεί με τον πιο αίσιο τρόπο, αγαπητοί Ιχθύες! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε πριν καταλήξετε, είναι να έχουν τεθεί ξεκάθαρα οι προσδοκίες και των δύο πλευρών. Η Σελήνη σας υποστηρίζει, αρχικά από τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών και μετά από τον 8ο Οίκο σας της έντασης. Αλλά φροντίστε να μην συμφωνείτε με τις διαθέσεις άλλων, από ανάγκη να είστε αρεστοί και αγαπητοί. Δεν υπάρχει λόγος να καταπιέσετε το συναίσθημά σας, γιατί είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσετε στο μέλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments