Οικονομία

Γιάννης Βρούτσης μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Αφορά τις εργαζόμενες μητέρες

Γιάννης Βρούτσης μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Αφορά τις εργαζόμενες μητέρες
Γιάννης Βρούτσης μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Ο υπουργός Εργασίας δήλωσε πως η κυβέρνηση ενισχύει συνεχώς το θεσμό της μητρότητας, όπως αποδείχθηκε με νομοθετικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή της καθιέρωσης του επιδόματος γέννησης.

Γιάννης Βρούτσης μείωση ασφαλιστικών εισφορών: Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δηλώνει ότι θα διατηρηθούν οι μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες , αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο τη στήριξη της κυβέρνησης στο θεσμό της μητρότητας, με την τροπολογία να κατατίθενται στο πλαίσιο του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Ειδικότερα ο κ.Βρούτσης επεσήμανε σχετικά με τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών:

“Σχετικά με το κενό νόμου που δημιούργησε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ 4387/2016 με τη μη ρητή αναφορά – όπως θα έπρεπε – στο ευνοϊκό καθεστώς προστασίας της απασχόλησης των εργαζόμενων γυναικών που αποκτούν παιδί, τονίζω ξεκάθαρα ότι στο παρόν νομοσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης θα υπάρξει μέριμνα με ειδική διάταξη που θα αποσαφηνίζει και θα λύνει οριστικά το νομικό καθεστώς της απασχόλησης των εργαζόμενων γυναικών που αποκτούν παιδί, διατηρώντας τις μειωμένες εισφορές για τις εργαζόμενες μητέρες”. Ενώ ο κ. Βρούτσης συνέχισε: “Η κυβέρνησή μας και το υπουργείο Εργασίας στηρίζουν και ενισχύουν συνεχώς το θεσμό της μητρότητας, όπως έχουμε αποδείξει με νομοθετικές πρωτοβουλίες, με τελευταία την καθιέρωση του επιδόματος γέννησης”  τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments