Video

MasterChef 4: Η έκπληξη των κριτών στους παίκτες λίγο πριν την είσοδο στο σπίτι

MasterChef 4: Η έκπληξη των κριτών στους παίκτες λίγο πριν την είσοδο στο σπίτι
MasterChef 4: Οι 24 διαγωνιζόμενοι λίγο πριν μπουν στο σπίτι είδαν τους τρεις κριτές να τους φέρνουν αντιμέτωπους με μια μεγάλη έκπληξη.

MasterChef 4: Η τελική επιλογή των 24ων διαγωνιζόμενων είναι γεγονός. Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξαν τους καλύτερους ανάμεσα σε εκατοντάδες που βρέθηκαν μπροστά τους και μαγείρεψαν το φαγητό που πίστευαν πως ήταν ικανό να τους δώσει το εισιτήριο για την είσοδό τους στο σπίτι του MasterChef και στην αρχή του δρόμου για την ανάδειξη του καλύτερου.

Με τη συμπλήρωση των 24ων “εκλεκτών” άπαντες περίμεναν πως το διαγωνιστικό μέρος πριν την είσοδο στο σπίτι τελείωσε. Ουδείς ήξερε όμως τις προθέσεις των τριών κριτών, οι οποίοι τελικά επιφύλασσαν μια ακόμη έκπληξη. «Η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί. Μπορεί να έχετε κερδίσει όλοι μια ποδιά, αλλά δεν θα μπείτε όλοι στο σπίτι του MasterChef», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς και άφησε όλους παίκτες άφωνους.

  •  «Νταν! Έρχεται μια καμπάνα εδώ, έτσι. Και λέω κάτι γίνεται εδώ πέρα, κάτι θα παιχτεί», είπε ο Σταύρος.
  • «Σοκαρίστηκα πάρα πολύ μόλις το άκουσα. Νομίζαμε ότι οι 24 μπαίναμε στο σπίτι», είπε ο Διονύσης.
  • «Γιατί μας τη δώσατε την ποδιά, για να τη φορέσουμε για την κάμερα;, αναρωτήθηκε ο Τζον.

«Καλείστε για πρώτη φορά να διεκδικήσετε την παραμονή σας στο Masterchef. Σήμερα η κάθε ομάδα καλείται να μαγειρέψει με τον μέντορά της. Αυτός ή αυτή με την πιο αδύναμη προσπάθεια, θα κληθεί να διεκδικήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments