Video

MasterChef spoiler – διαρροή: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς

MasterChef spoiler – διαρροή: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε οικειοθελώς
MasterChef spoiler - διαρροή [13/2/2020]: Δείτε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει από το σπίτι του reality μαγειρικής.

MasterChef spoiler – διαρροή: Ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό. Οι παίκτες νόμιζαν ότι είχαν εξασφαλισμένη θέση στο σπίτι του MasterChef, αλλά υπολόγιζαν χωρίς μια μεγάλη ανατροπή. Κάθε ομάδα μαγείρεψε υπό την εντολές του μέντορα της. Οι τρεις ομάδες έβγαλαν την πιο αδύναμη προσπάθεια . Οι τρεις παίκτες που δεν μπόρεσαν να πείσουν τους κριτές πάλεψαν για τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Τελικά η Γιώτα που άνηκε στην ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπολου ήταν η πρώτη αποχώρηση της τέταρτης σεζόν. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Από το τρέιλερ του επόμενο επεισοδίου φάνηκε ότι κάποιος παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι. Από το μοντάζ του τρέιλερ φάνηκε ότι  θα αποχωρήσει κάποιος άντρας από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» θα αποχωρήσει τελικά γυναίκα. Η παίκτρια που θέλησε να αποχωρήσει οικειοθελώς είναι η Σεμίνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παίκτρια αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Το κενό της έπρεπε να καλυφτεί και έτσι στο σπίτι του MasterChef θα μπει η Φωτεινή Ζοσιμίδου που είχε “κοπεί” λίγες μέρες νωρίτερα. Θυμίζουμε ότι η Σεμίνα ήταν μια διαγωνιζόμενη που είχε ξεχωρίσει για τη θέληση της, αλλά κάποιες υποχρεώσεις την οδήγησαν στο να αποχωρήσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments