Video

Ράνια Τζίμα: Επιστροφή για τη γνωστή δημοσιογράφο στο δελτίο ειδήσεων του Mega

Ράνια Τζίμα: Επιστροφή για τη γνωστή δημοσιογράφο στο δελτίο ειδήσεων του Mega
Ράνια Τζίμα: Το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega είναι γεγονός, με τη γνωστή δημοσιογράφο να επιστρέφει στο Μεγάλο Κανάλι.

Ράνια Τζίμα: Η όμορφη δημοσιογράφος επέστρεψε στο Mega Channel και ήταν εκείνη που είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega-λου καναλιού, που έκανε σήμερα την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του. Στις 13:00, το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε την πρώτη του μετάδοση, με τη Ράνια Τζίμα να είναι στη θέση της παρουσιάστριας.

Δείτε το πρώτο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Ποια είναι η Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα είναι από τη Θεσσαλονίκη. Μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε να εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αρχικά σε ταξιδιωτική εκπομπή, προτού μεταπηδήσει στην ενημερωτική ζώνη. Από το υπουργείο Ανάπτυξης, στο πολιτικό ρεπορτάζ, η δημοσιογράφος έκανε, αργότερα, τη μεγάλη μεταγραφή στο Mega, το καλοκαίρι του 2012.

Ήταν στο Mega, όπου γνώρισε και τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος ήταν το καλοκαίρι του 2014 καλεσμένος στο «Πρωινό Mega», το οποίο παρουσίαζε και η Ράνια Τζίμα. Μετά το κλείσιμο του Mega, η Ράνια Τζίμα εργάστηκε στον Alpha και παρουσίαζε με τον Σπύρο Λάμπρου, την εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ». Πλέον, θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές του Mega κάθε μεσημέρι, μιας και επέστρεψε στο Μεγάλο Κανάλι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments