Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [17/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [17/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (17/02/20).

Κριός

Ζηλεύετε πολύ; Όλοι λατρεύουν τον νέο γείτονα αλλά εσείς δεν δίνετε δεκάρα. Αν δεν συμφωνείτε με την άποψη των πολλών, καλό θα ήταν να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας, τουλάχιστον προς το παρόν. Πού ξέρετε; Μπορεί τελικά να συμπαθήσετε αυτό το άτομο περισσότερο από όσο περιμένατε.

Ταύρος

Αν κάτι ενοχλεί το υποσυνείδητό σας σήμερα, υπάρχει λόγος. Είναι η συνείδησή σας που σας λέει να κάνετε κάτι. Κάντε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα, σταματήστε να ασχολείστε συνέχεια με το κινητό σας και επανεστιάστε. Καλύτερα να ξαπλώσετε και να κοιτάτε το ταβάνι.

Δίδυμοι

Σήμερα είστε τόσο διασκεδαστικοί, που θα μπορούσατε να κάνετε καριέρα ως κωμικοί. Επειδή αυτή η χιουμοριστική διάθεση δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη, εκμεταλλευτείτε τη όσο είναι καιρός. Βοηθήστε τους γύρω σας να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη κατάσταση. Λίγο γέλιο μπορεί να διώξει το άγχος.

Καρκίνος

Αν χρειαστεί να γίνουν συστάσεις σήμερα, θα πρέπει να κάνετε εσείς την πρώτη κίνηση. Σιγά την πρόκληση, έχετε συνηθίσει. Μπορείτε να μετατρέψετε μια βαρετή συνάντηση σε κάτι αξέχαστο. Αναφέρετε κάτι μοναδικό που δεν ξέρουν πολλοί για εσάς και κάντε τη συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα.

Λέων

Περνάτε τη χειρότερη μέρα τη ζωή σας αι ξαφνικά γίνεται το θαύμα: Γνωρίζετε κάποιο άτομο που θα αλλάξει εντελώς την οπτική σας! Αντί να κολλάτε σε όλα όσα σας λείπουν, επικεντρώνεστε σε αυτά που μπορείτε να προσφέρετε σε μια σχέση. Και σε μια στιγμή, όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Παρθένος

Αν κάποιος έδινε μαθήματα διαχείρισης ραντεβού, θα ήσαστε από τους πρώτους που θα τα παρακολουθούσατε. Πότε έγιναν τόσο περίπλοκες οι σχέσεις; Ξεχάστε τα κόλπα και τα ψυχολογικά παιχνίδια τώρα. Επιστροφή στα βασικά: Δείπνο, ταινία και ένα φιλί για καληνύχτα.

Ζυγός

Έχετε ένα συγκεκριμένο σχέδιο και είστε αποφασισμένοι να το ακολουθήσετε ό,τι και αν γίνει. Αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια, έτσι δεν είναι; Απλά περιμένετε κάτι καλύτερο να έρθει. Μην λέτε ψέματα για τις προθέσεις σας. Αν θέλετε να περιμένετε λίγο ακόμη, κάντε το. Αλλά μην περιμένετε από τους άλλους να σας περιμένουν να αποφασίσετε.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι η χειρότερη δυνατή για να ζητήσετε οτιδήποτε, ειδικά στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. Αν προσπαθείτε να πετύχετε ένα ραντεβού με ένα ιδιαίτερο άτομο ή να σας δώσει αύξηση το αφεντικό σας, ίσως πρέπει να περιμένετε μια-δυο μέρες ακόμη. Διαφορετικά το αίτημα σας θα απορριφθεί. Ο έξυπνος άνθρωπος ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει κάτι.

Τοξότης

Οι άνθρωποι γύρω σας σάς βλέπουν σαν προφήτη: Το άτομο που έχει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και όλες τις λύσεις στα προβλήματά τους. Στην πραγματικότητα, ίσα που τα βγάζετε πέρα. Συνεχίστε να επικοινωνήστε με τους άλλους και να τους βοηθάτε με τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Κάπου εκεί θα ανακαλύψετε και τη δική σας θεραπεία.

Αιγόκερως

Είστε αντιμέτωποι με ένα καλό παραδοσιακό δίκτυο ανθρώπων. Και δεν εννοούμε ανδροκρατούμενο. Θα μπορούσε να είναι μια κλίκα ή μια απομονωμένη ομάδα ατόμων. Αν δεν μπορείτε να ενταχθείτε σε αυτή, απλά δεν μπορείτε. Πάρτε το απόφαση και προχωρήστε παρακάτω.

Υδροχόος

Σήμερα βιώνετε έναν αγώνα επικράτησης σε μια πλατωνική σχέση που τείνει να μετατραπεί σε ερωτική. Δεν είναι τίποτα σίγουρο από τη στιγμή που οι ρόλοι θα αναπροσαρμοστούν. Μην προσπαθείτε να βιάσετε καταστάσεις. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας με κάποιο άτομο, ακόμη και αν τρέμετε στην ιδέα ότι θα το αντιμετωπίσετε. Μην είστε απαισιόδοξοι. Δεν θα καταλήξει τόσο άσχημα όσο πιστεύετε. Ο χρόνος που πέρασε έχει απαλύνει τα πράγματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments