Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 108: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 19/2 – Η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 108: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 19/2 – Η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 108: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (19/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 108: Ο Αλέξης προσπαθεί να παραπλανήσει τον τετραπέρατο Φοίβο και να τον πείσει ότι δεν γνωρίζει τον Ντίνο, ενώ η Δάφνη περιμένει αγχωμένη να γυρίσει πίσω το παιδί της. Ο Σωτήρης κοντράρεται με τον Μουρούνα, αλλά συμφωνεί να γίνει η Μελίνα η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας. Ο Βρανάς υποπτεύεται τη Μελίνα σχετικά με τον Μουρούνα και τι σχέση μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο. 

Την ίδια ώρα, η Χριστίνα έχει κάτι περίεργες ζαλάδες και για κακή της τύχη, την βλέπει ο Σωτήρης να είναι μαζί με τον Βρανά, ενώ η Ξένια κλαίει και οδύρεται που χώρισε με τον Θεοχάρη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Σμαράγδα με τον Μάνο παρακολουθούν τη Μελίνα και κάτι πολύ ύποπτο τους τραβάει την προσοχή. Παράλληλα μπαίνουν οι υπογραφές στο διαζύγιο των Μπούμπληδων. Ο Σωτήρης και η Χριστίνα είναι πλέον ελεύθεροι.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Φοίβος το σκάει απ’ το μέρος που τον κρατάει ο Ντίνος, γεγονός που προκαλεί πανικό στη Δάφνη και τον Αλέξη. Ο Μουρούνας εμφανίζεται στην εταιρία του Βρανά και συγκαλεί διοικητικό συμβούλιο με σκοπό την εκλογή νέου διευθύνοντα σύμβουλου. Ο Σωτήρης περνάει το βράδυ στο σπίτι, αλλά διαφωνεί και πάλι με τη Χριστίνα λόγω της σχέσης του Θεοχάρη με την Ξένια, ενώ η Χριστίνα συναντιέται τυχαία με τη Μελίνα και η κουβέντα τους φτάνει στον Βρανά.

Ο Ντίνος βρίσκει τον Φοίβο κι ο Αλέξης κανονίζει μια συνάντηση μαζί του. Τελικά, ο Ντίνος του αποκαλύπτει πως είναι ο απαγωγέας και ο Αλέξης αποφασίζει να του δώσει τα χρήματα που ζητάει, χωρίς να είναι παρούσα η Δάφνη. Την ίδια ώρα στην εταιρία, το συμβούλιο των μετόχων κρύβει μια μεγάλη έκπληξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments