Τεχνολογία

Gmail: Δες πως μπορείς να βρεις εύκολα ένα παλιό e-mail

Gmail: Δες πως μπορείς να βρεις εύκολα ένα παλιό e-mail
Gmail: Ένας απλός τρόπος από την Google για να μην... παιδεύεσαι.

Gmail: Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρεις ένα παλιό e-mail. Μπορεί να βάλεις το θέμα ή τη διεύθυνση από την οποία σου ήρθε αλλά και πάλι να μη γίνεται δουλειά. Ένα νέο χαρακτηριστικό του Gmail όμως είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Η λειτουργία Search του Gmail βελτιώνεται και πλέον θα είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιο παλιό email που ψάχνεις.

“Search chips”

Το νέο εγχείρημα του Gmail, λοιπόν, ονομάζεται “Search Chips”. Πρόκειται για την προσθήκη ορισμένων έξτρα επιλογών κάτω απ’ τον όρο αναζήτησης. Μέχρι πρότινος, υπήρχαν κάποιες επιλογές που έπρεπε να τις βάζεις χειροκίνητα απ’ τις Advanced επιλογές. Ουσιαστικά, πλέον βάζεις εσύ τον όρο αναζήτησης κλασικά στο search bar και στη συνέχεια θα δεις ορισμένες επιλογές όπως “Has Attachment”, “PDF” και “Exclude Social” και υπάρχει και κουμπί για να καθορίσεις χρονολογία. 

Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία επιλογές για να περιορίσεις την αναζήτηση και να κάνεις πιο εύκολα τη δουλειά σου, βρίσκοντας άμεσα το email που ψάχνεις. Τα Search Chips είναι ήδη διαθέσιμα στους χρήστες G Suite. Οι απλοί χρήστες θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να είναι διαθέσιμα και σε εκείνους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments