Αθλητισμός

ΑΕΚ ΟΦΗ: Με Λάτσι στη σύνθεση του ο Καρέρα

ΑΕΚ ΟΦΗ: Με Λάτσι στη σύνθεση του ο Καρέρα
ΑΕΚ ΟΦΗ: Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να ρίξει στη μάχη κόντρα στους Κρητικούς τον 17χρονο αμυντικό της ακαδημίας, Λάτσι.

ΑΕΚ ΟΦΗ: Αντιμέτωποι με πολλές απουσίες και απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο αναμένεται να βρεθούν σήμερα το βράδυ οι “Κιτρινόμαυροι”. Η “Ένωση” αντιμετωπίζει στις 19:30 στο ΟΑΚΑ τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα ολοκλήρωσε χθες τη προετοιμασία της ομάδας του αναδιαμορφώνοντας τα σχέδια του βλέποντας τους παίκτες του να τίθενται εκτός μάχης ο ένας μετά τον άλλον.

Πιο αναλυτικά, στο γεμάτο απουσιολόγιο του Ιταλού τεχνικού βρίσκονται οι τιμωρημένοι Βράνιες και Σβάρνας – αμφότεροι είχαν δηλωθεί να μείνει εκτός μάχης στο συγκεκριμένο παιχνίδι – ενώ από την εξέδρα θα δουν τον αγώνα και οι τραυματίες Μπάρκας, Γαλανόπουλος και Τσιγκρίνσκι.

Οι τρανταχτές απουσίες στην αμυντική γραμμή με τον Οικονόμου επί της ουσίας να είναι ο μόνος υγιής κεντρικός αμυντικός φέρνουν τον 17χρονο Λάτσι στην αποστολή της ΑΕΚ. Μάλιστα ο Μάσιμο Καρέρα δε διστάζει να ρίξει τον νεαρό άμεσα στα βαθιά χρησιμοποιώντας τον στα βασικά του πλάνα τοποθετώντας τον στο πλάι του Οικονόμου.

Από κει και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Λάτσι (ή Λόπες) και Χουλτ. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σιμόες, με εσωτερικά χαφ τους Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Λιβάγια, Μάνταλος και Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Βέρντε, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς, Αραούχο και Χριστόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments