Αθλητισμός

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0

Ατρόμητος – Ξάνθη 1-0
Ατρόμητος - Ξάνθη: Επιτέλους νίκη για τους Περιστεριώτες.

Ατρόμητος – Ξάνθη: Με το γκολ του Ανδρούτσου ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Ξάνθης και πήρε τρίποντο μετά από 43 μέρες. Με τη νίκη του αυτή διατηρεί τις μαθηματικές ελπίδες για πλέι οφ και περιμένει ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική. Το ίδιο ισχύει και για την Ξάνθη.

Το ματς:

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα αφού είχε μόλις δύο φάσεις. Οι δύο ομάδες, είχαν τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και σε κανένα σχεδόν σημείο στα πρώτα 45 λεπτά δεν μπόρεσαν να βάλουν δύσκολα στην αντίπαλη εστία. Εξαίρεση η φάση του γκολ του Ατρόμητου. Ο Γκάλο έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Ανδρούτσος πήρε την κεφαλιά και στο 30′ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Αμπάντ για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες, έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο και στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Στο 48′ ο Χαρίσης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μανούσο, αυτός έσπασε στον Ενσικουλού ο οποίος δεν μπόρεσε από πλεονεκτική θέση να κερδίσει τον Αμπάντ. Παρόμοια φάση και στο 56′ με τον Ενσικουλού αυτή τη φορά να βρίσκει υπέροχα τον Ντε Πο αλλά ο Αμπάντ απέκρουσε το πλασέ του.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχασε ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια. Πρώτα στο 65′ όταν ο Ντε Πο και πάλι από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στον Αμπάντ και στη συνέχεια, στο 67′, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ενσικουλού, ο Ρισβάνης από την μικρή περιοχή αστόχησε σε πλασέ. Η Ξάνθη δεν απείλησε ποτέ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε την παραμικρή απάντηση στο τέρμα του Ανδρούτσου και κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments