Lifestyle

Mega τηλεθέαση: Αυτά είναι τα νούμερα της πρώτης εβδομάδας

Mega τηλεθέαση: Αυτά είναι τα νούμερα της πρώτης εβδομάδας
Mega τηλεθέαση: Έτσι κινήθηκαν τα νούμερα τηλεθέασης την πρώτη εβδομάδα εκπομπής του καναλιού.

Mega τηλεθέαση: Σαν να μην πέρασε μια μέρα ήταν η επιστροφή του καναλιού στις 17 Φεβρουαρίου για τους τηλεθεατές, καθώς ξαναβρέθηκαν απέναντι από όλες αυτές τις σειρές που αγάπησαν τόσα χρόνια. Το Mega μέσα στην πρώτη εβδομάδα εκπομπής κατάφερε να κρατήσει κάποια αρκετά υψηλά ποσοστά. Τώρα, μια από μία εβδομάδα προβολής του, μπορούν να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για την τηλεθέαση, τόσο του megaλου καναλιού όσο και των άλλων.

Την εβδομάδα από Δευτέρα 17 ως και Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, το Mega έκανε κατά μέσο όρο 6,6% σε επτά ημέρες. Ερώτημα αν το εν λόγω νούμερο, στην –αντίστοιχη- δεύτερη εβδομάδα θα πάει… προς τα πάνω ή προς τα κάτω αλλά ούτως ή άλλος πρόκειται για ένα κανάλι που θα έχει μέρος, και λόγο, στην πίτα.

Από τα δημόσια κανάλια, η ΕΡΤ έκανε 4,3%, συνολικά η ΕΡΤ (μαζί με τα άλλα της κανάλια) έκανε 8,3%, ποσοστό που τη φέρνει στην πέμπτη θέση. Τη δυναμική τους διατήρησαν Open και Star, αντιθέτως έχασαν μέρος της τηλεθέασης τους ο ΣΚΑΪ, κυρίως (καθώς έπεσε από την πρώτη θέση) μα και ο ΑΝΤ1.

Αναλυτικά η τηλεθέαση των καναλιών:

ANT1 15,7
ΣΚΑΙ 14,7
STAR 14,6
ALPHA 11,3
OPEN 6,8
MEGA 6,6
ΕΡΤ 1 4,3
MAKΕΔΟΝΙΑ TV 1,8
EPT SPORTS 1,4
ΕΡΤ 2 1,4
ΕΡΤ 3 1,2

Συγκεκριμένα, το σήμα του Mega άρχισε να εκπέμπει ξανά την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, ενώ το κανονικό του πρόγραμμα ξεκίνησε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 6:00 π.μ. Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές αλλά και πολλές σειρές από την ταινιοθήκη που αγαπήθηκαν όσο ποτέ από το τηλεοπτικό κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments