Ελλάδα

Κορωνοϊός πλοίο: Σε προσωρινή καραντίνα οι επιβαίνοντες του Cruise Olympia

Κορωνοϊός πλοίο: Σε προσωρινή καραντίνα οι επιβαίνοντες του Cruise Olympia
Κορωνοϊός πλοίο: Ειδικό κλιμάκιο της υγειονομικής περιφέρειας θα εξετάσει τους επιβαίνοντες έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού.
Κορωνοϊός πλοίο: Πριν από λίγα λεπτά η Λιμενική Αρχή της Πάτρας έλαβε ενημέρωση ότι οι επιβαίνοντες στο Cruise Olympia θα πρέπει να παραμείνουν εντός του πλοίου. Ειδικό κλιμάκιο της υγειονομικής περιφέρειας θα εξετάσει τους επιβαίνοντες έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού. Εξετάζεται το ενδεχόμενο καραντίνας σε περίπτωση που βρεθεί θετική η γυναίκα επιβάτης που φαίνεται να παρουσιάζει συμπτώματα του κορωνιού και έχει μεταφερθεί για εξετάσεις στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι λιμενικοί έχουν λάβει εντολή να παραμείνουν σε απόσταση από το πλοίο και να περιφρουρούν το λιμάνι σε περίπτωση που υπάρξουν διαμαρτυρίες κατοίκων.
Υπενυθμίζεται ότι ο συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στις λιμενικές Αρχές στην Ηγουμενίτσα και Πάτρα μετά από ύποπτο κρούσμακορωνοιού στο πλοίο CRUISE OLYMPIA των Μινοϊκών γραμμών, που εκτελεί το δρομολόγιο Ανκόνα- Πάτρα και αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας στις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, γυναίκα που βρισκόταν στο πλοίο παρουσίασε συμπτώματα του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη πριν από λίγο η αποβίβασή της στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Στο λιμάνι περίμενε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, προκειμένου να υποβληθεί στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο.
Παράλληλα, έπειτα από την εμφάνιση του κορωνοϊού  στη χώρα μας και το τέταρτο πλέον κρούσμα, η χώρα βρίσκεται σε επιφυλακή και η ανησυχία για την εξέλιξη του ιού εντείνεται, ενώ ύποπτα κρούσματα εξετάζονται ενδελεχώς σε περιοχές και μέρη ολόκληρης τη χώρας, όπου παρατηρούνται συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωνοϊού.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments