Ελλάδα

Πυροβολισμός έξω από το σπίτι πρώην υπουργού: Αστυνομικός τραυμάτισε γυναίκα

Πυροβολισμός έξω από το σπίτι πρώην υπουργού: Αστυνομικός τραυμάτισε γυναίκα
Πυροβολισμός έξω από το σπίτι πρώην υπουργού: Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, “πρωταγωνιστής” του περιστατικού είναι ο αστυνομικός που εκτελεί χρέη φρουράς, στο σπίτι της πρώην υπουργού.

Πυροβολισμός έξω από το σπίτι πρώην υπουργού: Πυροβολισμός σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, έξω από το σπίτι πρώην υπουργού.Την υπόθεση διερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, “πρωταγωνιστής” του περιστατικού είναι ο αστυνομικός που εκτελεί χρέη φρουράς, στο σπίτι της πρώην υπουργού. Εκεί, εμφανίστηκε μία γυναίκα, η οποία μπήκε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο και καβγάδισε με τον αστυνομικό.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το newsit.gr, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο αστυνομικός πυροβόλησε ή εκπυρσοκρότησε το όπλο του, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ο πυροβολισμός και η γυναίκα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.  Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε μόνη της σε νοσοκομείο της περιοχής και από εκεί ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Να σημειωθεί ότι από το Αρχηγείο της Αστυνομίας έχει διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments