Πολιτισμός

Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα στο Paradise Park: Ένα απολαυστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά

Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα στο Paradise Park: Ένα απολαυστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στα παιδιά
Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα στο Paradise Park: Το βιωματικό εργαστήρι αφορά παιδιά ηλικίας 4 - 12 ετών.

Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα στο Paradise Park:Ένα απολαυστικό πρόγραμμα είναι εδώ για όλα τα παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Ειδικότερα, με έναν ξεχωριστό τρόπο θα βιώσουν τα την Καθαρά Δευτέρα τα παιδιά, λαμβάνοντας μέρος στο τρίωρο βιωματικό πρόγραμμα “Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα” στο Paradise Park. Εδώ τα παιδιά φτιάχνουν χαρταετό και τη δική τους λαγάνα, παίζουν και μαθαίνουν τα ήθη και τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας, χορεύουν και διασκεδάζουν βιώνοντας την πιο ξεχωριστή Καθαρά Δευτέρα.

Αναλυτικά τα παιδιά:

• Θα φτιάξουν και θα ψήσουν τη δική τους παραδοσιακή λαγάνα • Θα βιώσουν όλα τα στάδια της παραγωγής ψωμιού/λαγάνας, το όργωμα του χωραφιού και τη σπορά του σιταριού, το αλώνισμα και το λίχνισμα • Θα μάθουν τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας μέσα από διαδραστικό παιχνίδι • Θα μάθουν να φτιάχνουν παραδοσιακό χαρταετό • Θα γευτούν τις λιχουδιές της Καθαράς Δευτέρας, όπως ταραμοσαλάτα, ελιές, ντολμαδάκια και φασόλια γίγαντες • Θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν με τον Dj Jordanello

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα λειτουργεί “εργαστήρι χαρταετού” για ενηλίκους, που θέλουν να μάθουν πώς να φτιάξουν τον δικό τους χαρταετό, ενώ η διάρκεια του προγράμματος είναι στα 210 λεπτά.

Είσοδος 15€ το κάθε παιδί

Γονείς / συνοδοί είσοδος δωρεάν

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments