Ελλάδα

Απαγορευτικό απόπλου σήμερα: Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται από Πειραιά και Ραφήνα

Απαγορευτικό απόπλου σήμερα: Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται από Πειραιά και Ραφήνα
Απαγορευτικό απόπλου σήμερα: Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των θυελλωδών νότιων ανέμων με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται ορισμένα δρομολόγια.

Απαγορευτικό απόπλου σήμερα: Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες σε πολλές περιοχές, λόγω των θυελλωδών νότιων ανέμων που πνέουν στα ανατολικά και φθάνουν στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά τα 9 μποφόρ. Ειδικότερα, από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για τη Σαλαμίνα, ωστόσο τα υπόλοιπα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά.

Επιπλέον από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελέστηκε το πρωινό δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «superferry» για τις Κυκλάδες, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου. Σημειώνεται πως οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα 4 Μαρτίου, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments