Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [04/03/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη [04/03/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη [04/03/20].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τετάρτη [04/03/20].

Κριός

Πριν κάνεις κάτι για να επιβραδύνεις τη δυναμική που έχεις δημιουργήσει στη σχέση σου, κοίταξε προσεκτικά τους λόγους για τους οποίους το κάνεις. Μήπως το παίζεις λιγάκι «εκ του ασφαλούς»? Μια εξέλιξη εκδηλώνεται στο παρασκήνιο, που θα βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Άφησέ την να αποκαλυφθεί, πριν δημιουργήσεις αναταράξεις στη διαδικασία που ξεδιπλώνεται και που θα σου δώσει ό,τι χρειάζεσαι.

Ταύρος

Εσύ και ο εραστής σου, θα σκεφτείτε μαζί ένα τρόπο που θα σας φέρει πιο κοντά, αν αυτή είναι η εξέλιξη που επιθυμείτε και οι δύο. Είτε πρόκειται για μια δημιουργική ή καλλιτεχνική συνεργασία είτε για να ξεκινήσετε μαζί γυμναστήριο, θα επωφεληθείτε από την υποστήριξη του ενός προς τον άλλον. Αυτά μπορεί να είναι τα βασικά συστατικά για να ισχυροποιήσουν τη σχέση σας, με μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι

Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό που θα μπορούσε να ξεκινήσει σαν μια διασκέδαση ανάμεσα σε σένα κι ένα συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται απίθανο να προσφέρει οποιαδήποτε ρομαντική δυνατότητα, θα αρχίσει σύντομα να σ’ ενδιαφέρει. Ο ρομαντισμός μπορεί να ανθίσει με τους πιο ασυνήθιστους τρόπους τώρα. Όταν θα είσαι λιγότερο δεκτική σ’ αυτό που συμβαίνει, θα εκπλαγείς από τις ίδιες τις αντιδράσεις σου. Είσαι σε σχέση? Αν πιστεύεις πως έχεις δοκιμάσει τα πάντα στη σχέση σου, τότε ετοιμάσου ν’ αλλάξεις απόψεις.

Καρκίνος

Κάποια επίπεδα θεραπείας και αναζωογόνησης προσφέρονται τώρα στην ερωτική σου ζωή. Αν υπάρχει κάποιο θέμα που χρειάζεται αντιμετώπιση ή λύση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή ν’ ασχοληθείς μ’ αυτό. Μπορεί επίσης να ρισκάρεις, για να δεις την ανταπόκριση του συντρόφου σου, σε μια προσφορά ή πρόταση – και να εκπλαγείς με το αποτέλεσμα!

Λέων

Η προσπάθειά σου ν’ αποφύγεις οτιδήποτε φαίνεται εξοικειωμένο ή πολύ ρουτίνα θα φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη. Θα γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα και μέρη. Αλλά η διασκέδαση και ο ενθουσιασμός μπορεί να προέλθει από τη διερεύνηση άγνωστων τόπων. Δοκίμασε να βρεθείς με το ταίρι σου ένα άγνωστο περιβάλλον για να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτό που προσφέρεται τώρα στα ερωτικά σας.

Παρθένος

Ένας αγώνας δύναμης μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα στη σχέση σου τώρα. Μπορεί όμως να είναι και διασκεδαστικό. Ανάλογα με πώς θα το αντιμετωπίσεις! Να είσαι δεκτική σε οτιδήποτε καινούργιο και ανεξερεύνητο. Αλλά πάνω απ’ όλα, διατήρησε ανοιχτή τη μεταξύ σας επικοινωνία. Αυτό θα είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζεις.

Ζυγός

Η καλοτυχία στα ερωτικά σου, θα μπορούσε να διαδραματίσει πολύτιμο ρόλο στη σχέση σου τώρα. Γι’ αυτό, να περιμένεις το απροσδόκητο! Η αποδοχή κάποιων καταστάσεων μπορεί να αλλάξει – αν και με υπέροχους τρόπους – με ελάχιστη ή καθόλου προειδοποίηση. Είσαι ελεύθερη? Θα βρεθείς στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να συναντήσεις τον μελλοντικό σου σύντροφό. Είσαι σε σχέση? Προετοιμάσου να νιώσεις χαρά με ό,τι αυθόρμητο σου παρουσιαστεί!

Σκορπιός

Μην δίνεις μεγάλη έμφαση στις μεγάλες χειρονομίες ή τα δραματικά γεγονότα της ερωτικής σου ζωής τώρα. Η πιο θετική και ευχάριστη πρόοδος μπορεί να προκύψει από ό, τι φαίνεται ασήμαντο ή ανάξιο προσοχής. Κάτι που ξεκινάει με αδιάφορο τρόπο, θα έχει σημαντικές δυνατότητες για μεγάλες απολαύσεις. Γι’ αυτό, να είσαι δεκτική σε μερικές εκπλήξεις!

Τοξότης

Δεν θα σου πάρει πολύ για να χαμογελάσεις σήμερα. Ο εραστής σου, μπορεί να ξέρει τι κουμπιά να πιέσει, για να φέρει κάτι γλυκό στον κόσμο σου. Θα νιώσεις επίσης καθησυχασμένη, με τον τρόπο που επιθυμείς. Άφησε το ταίρι σου να σε κάνει να χαμογελάς και να σου προσφέρει τη μαγεία που αναζητάς στη σχέση σας.

Αιγόκερως

Αν ξέρεις πως πρέπει να χτίσεις γέφυρες με το ταίρι σου, λόγω κάποιων πρόσφατων εντάσεων μεταξύ σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Ίσως να πιστεύεις ότι δεν θα πρέπει να εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη προσπάθεια για τη βελτίωση. Μην υποτιμάς όμως, το πόσο πρόθυμος θα είναι και ο σύντροφός του, να βοηθήσει. Γιατί μπορεί να πίστευε πως αυτή η ανεπιθύμητη κατάσταση, ήταν κάτι που επιθυμούσες. Τώρα, μπορείς να τακτοποιήσεις το θέμα.

Υδροχόος

Το ένστικτό σου, είναι πιθανόν σωστό, όσον αφορά τις σκέψεις ή τα συναισθήματα του εραστή σου. Προς το παρόν όμως διατήρησε την ψυχραιμία σου. Θα επωφεληθείς από κάποιες επιπλέον πληροφορίες, που δεν έχεις ακόμη στη διάθεσή σου, πριν αποφασίσεις την επόμενη κίνησή σου. Αυτό θα σε καθησυχάσει αρκετά. Καθώς προχωράει το ερωτικό σενάριο της σχέσης σου, πολύ σύντομα αρκετά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν.

Ιχθύες

Μην προβάρεις αυτά που θέλεις να πεις στον εραστή σου. Καλύτερα να του μιλήσεις από την καρδιά σου κι όχι από το κεφάλι σου. Προσπάθησε όμως, να μην σταθείς πάρα πολύ σ’ αυτά που θέλεις να πεις. Όσο πιο πρόθυμη είσαι ν’ αφήσεις να μιλήσει η ευαίσθητη καρδιά σου, τόσο πιο ευτυχισμένη θα είσαι απ’ αυτό που θα αποκαλυφθεί. Γι’ αυτό χαλάρωσε και άφησε να λάμψει η αυθεντικότητά σου!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments