Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [07/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [07/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [07/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [07/03/20].

Κριός

Ο έρωτας θα ήταν πολύ βαρετός αν παίρνατε πάντα αυτό που θέλατε. Το συναρπαστικό κομμάτι της εργένικης ζωής, είναι ότι κάθε φορά έρχεστε σε επαφή με διάφορα άτομα και βιώνετε το πάθος με άλλο τρόπο. Απολαύστε την ποικιλία.

Ταύρος

Έχετε μια ευκαιρία. Μπορεί να γνωρίσετε τη μία και μοναδική αδερφή-ψυχή σας ή έστω να κάνετε μια όμορφη συζήτηση με κάποιο ελκυστικό άτομο. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθετε τι μπορεί να συμβεί αν δεν αρπάξετε αυτή την ευκαιρία τώρα.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη φλερτ. Ένα ενδιαφέρον και φιλικό περιβάλλον θα σας δώσει το χώρο που χρειάζεστε για να ανοίξετε τα φτερά σας. Ο χρόνος δεν περνάει απλά γρήγορα, όταν περνάτε τόσο καλά… Σπάει το φράγμα του ήχου.

Καρκίνος

Κατανοείτε τι χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να διευκολύνετε κάποιον. Δείξτε τις φοβερές επικοινωνιακές σας ικανότητες, βοηθώντας όποιον το χρειάζεται. Θα σας είναι ευγνώμων και θα διευρύνετε τις ευκαιρίες σας για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Λέων

Ποιο είναι το μυστικό του καλού συγχρονισμού; Να μην πιέζετε τα πράγματα όταν οι περιστάσεις δεν ευνοούν. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας: Είναι όντως αυτό το άτομο το σωστό για εσάς ή απλά θα θέλατε να είναι; Αλλάξτε την εστίασή σας και θα ανοιχτούν μπροστά σας καινούργιες δυνατότητες.

Παρθένος

Φυσικά έχει σημασία να σας αγαπάνε για αυτό που έχετε μέσα σας… Αλλά σας είμαστε ειλικρινείς – δεν είστε κα άσχημοι. Τα άστρα σας δίνουν τόνους γοητείας και διάθεσης για φλερτ. Αξιοποιήστε τις όσο καλύτερα μπορείτε.

Ζυγός

Μήπως είστε τόσο επικεντρωμένοι στην ερωτική σας ζωή που παραμελείτε τους φίλους σας; Οι δυνατές φιλίες είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της συναισθηματικής σας ζωής. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε την επαφή με τους φίλους σας.

Σκορπιός

Το να πούμε ότι είστε πολύπλευρες προσωπικότητες, είναι πολύ λίγο. Είστε τρελούτσικοι, ντροπαλοί, επιθετικοί, συνεσταλμένοι, μυστηριώδεις, τρυφεροί και πρακτικοί. Γιατί να βάζετε τη προσωπικότητά σας σε κουτάκια; Κάτι τέτοιο θα ήταν απίστευτα βαρετό.

Τοξότης

Τα άστρα παίζουν «θάρρος ή αλήθεια» μαζί σας. Αν πραγματικά αισθάνεστε γενναίοι, θα δεχτείτε και τις δύο προκλήσεις. Αυτά που θα ανακαλύψετε για τις ερωτικές σας δυνατότητες θα σας εκπλήξουν.

Αιγόκερως

Στη δουλειά σας ξέρετε ακριβώς πώς να σχεδιάσετε μια επικοινωνιακή στρατηγική, προκειμένου να περάσετε το μήνυμα που θέλετε σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και στην ερωτική σας ζωή; Αυτή τη στιγμή οι μικρές και διακριτικές κινήσεις, είναι πιο αποτελεσματικές από κάτι κραυγαλέο.

Υδροχόος

Να θυμάστε ότι ακόμη και αν απλώς αρχίζετε να πειραματίζεστε κοινωνικά, θα πρέπει να διατηρήσετε τις βασικές σας αρχές. Η αίσθηση που έχετε για το ποιοι είστε, είναι τόσο σίγουρη που μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος για λίγο.

Ιχθύες

Αυτή τη στιγμή, η ερωτική σας ζωή έχει ανάγκη από λίγη ανούσια περιπέτεια. Βγείτε ραντεβού με κάποιο άτομο που ξέρετε ότι είναι εντελώς ακατάλληλο για εσάς αλλά το βρίσκετε απίστευτα ελκυστικό. Τι θα ήταν η ζωή χωρίς αταξίες; Απάντηση: υπερβολικά βαρετή!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments