Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή κόκκινη εμφάνιση σε μουσικό φεστιβάλ

Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή κόκκινη εμφάνιση σε μουσικό φεστιβάλ
Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα μακρύ κατακόκκινο φόρεμα έκανε σε μουσικό φεστιβάλ η δούκισσα του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ: Μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν την ολοκλήρωση του Megxit στις 31 Μαρτίου, έκαναν το βράδυ του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Το λαμπερό ζευγάρι παρευρέθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου.

Πρόκειται για μια ετήσια φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κατείχε την τιμητική θέση επί 64 χρόνια μέχρι το φθινόπωρο του 2017, που παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πιασμένοι χέρι – χέρι έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο και χειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ έξω από το Άλμπερτ Χολ οι θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί για να βγάλουν φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού με τα κινητά τους τηλέφωνα. Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, το οποίο κοστίζει 1.295 λίρες.

Η πρώην ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνιση με κόκκινο σουέτ clutch και ψηλοτάκουνες σουέτ κόκκινες γόβες και τα δύο του οίκου Manolo Blahnik. Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits φρόντισε να βρίσκεται σε χρωματική αρμονία με την κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Χάρι.

Υπενθυμίζεται, πως τον Ιανουάριο ο έκτος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η Αμερικανίδα σύζυγός του ανακοίνωσαν μέσω Instagram την απόφασή τους να παραιτηθούν από τον κεντρικό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Καναδά. Ο Βρετανός γαλαζοαίματος, η Μέγκαν Μαρκλ και ο γιος τους Άρτσι, μόλις 10 μηνών, έχουν ήδη εγκατασταθεί σε πολυτελή έπαυλη, στη νήσο Βανκούβερ, στον Καναδά. Η βασίλισσα απαγόρευσε στο ζευγάρι να χρησιμοποιεί τους τίτλους του για εμπορικούς σκοπούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments