Αθλητισμός

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Τον ήθελαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Τον ήθελαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ
Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Ο Ισπανός στόπερ που αποκτήθηκε από τον Άρη βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Φραν Βέλεθ Παναθηναϊκός: Πριν από δυο χρόνια ο Άρης έφερε στην Ελλάδα τον Ισπανό στόπερ. Μπορεί το βιογραφικό του να μην εντυπωσίαζε, αλλά ο Βέλεθ έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα μας. Σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει βασικός στους “κιτρινόμαυρους” και τράβηξε πάνω του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από τη χώρα μας.

Το καλοκαίρι το συμβόλαιο του έμπειρου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι από την πρώτη Ιανουαρίου μπορούσε να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε την ευκαιρία και κινήθηκε για να τον κλείσει από τώρα. Μάλιστα, οι “πράσινοι” ενημέρωσαν τον Άρη ότι ο παίκτης δεν θα ανανεώσει και το καλοκαίρι θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

Τον ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακός

Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον 29χρονο αμυντικό. Ο πρώτος που έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2019 λίγο έλειψε να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Πριν λίγες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν και την ΑΕΚ να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ επέλεξαν να κοιτάξουν άλλες λύσεις. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία που γνωρίζει καλά το πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι στα δυο χρόνια που ο Βέλεθ αγωνίζεται στην Ελλάδα έχει γράψει 53 ματς/ 5 γκολ/ 2 ασίστ .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments