Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Δημήτρης Βέττας: Άγριος καβγάς στο πλατό του ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Δημήτρης Βέττας:  Άγριος καβγάς στο πλατό του ΣΚΑΪ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Δημήτρης Βέττας: Οι δυο άντρες είχαν έντονη αντιπαράθεση στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής και δεν απέφυγαν τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Δημήτρης Βέττας: Πανικός επικράτησε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης. Στην πρωινή εκπομπή του σταθμού ήταν καλεσμένοι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο τους δεν άργησαν να έρθουν σε κόντρα και δεν δίστασαν να ανταλλάξουν βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Την κόντρα ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και τα πράγματα ξέφυγαν όταν του απάντησε ο Δημήτρης Βέττας.

«Θλίβομαι που σε αυτή τη εκστρατεία εναντίον της Ελλάδας συμμέτοχο είναι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον ερντογάν, αυτή δεν είναι η αριστερά του Κύρκου, δεν είναι η αριστερά του Θεοδωράκη, δεν είναι η αριστερά του Παπανδρέου », είπε ο Κ. Μπογδάνος και συνέχισε λέγοντας: «Οι ιδεοληπτικές εμμονές δεν επιτρέπεται να ωθούν ορισμένους να παίζουν κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Το κάνουν συστηματικά, το κάνουν βρώμικα και πρέπει να απολογηθούν και πρώτος ο κ. Τσίπρας».

Ο Δημήτρης Βέττας απάντησε τονίζοντας ότι υπάρχουν δυο διαφορετικές εκδοχές της Νέας Δημοκρατίας «μια σοβαρή (την οποία όπως είπε εκπροσωπεί ο κ. Συρίγος) και μια ασόβαρη, διαχαστική, η οποία εκπροσωπείται από κάποιον κύριο Μπογδάνο». Παράλληλα, έδωσε και μια συμβουλή στον βουλευτή της ΝΔ: «Να χρησιμοποιείς την εξυπνάδα σου όταν είσαι απολύτως σίγουρος ότι είναι αρκετή. Και αρκετή δεν είναι».

Η κατάσταση ξέφυγε λίγο αργότερα όταν ο Δημήτρης Βέττας χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «γελοίο, ως ανόητο πολιτικά, τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό άνθρωπο και ως έναν άνθρωπο που είναι επικίνδυνος για τη χώρα. Γι’ αυτό τον κατηγορώ, ως ένα γελοίο, πολιτικό ον. Εκπροσωπεί την ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία, τον πάτο της ΝΔ, τον βόθρο της ΝΔ. Τον απόπατο της ΝΔ εκπροσωπεί, αυτός είναι ο κ. Μπογδάνος».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments