Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Τρίτη [10/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [10/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [10/03/20].

Κριός

Σταματήστε να σκέφτεστε ασήμαντα γεγονότα από το παρελθόν. Θέλετε να δημιουργήσετε μια αληθινή ερωτική σχέση και δεν έχετε τον χρόνο να ασχολείστε με ανούσιες λεπτομέρειες. Ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε σε όσα είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Μπορείτε να συνεχίσετε να κολλάτε στο παρελθόν… Είτε απλά να παραδεχτείτε τι πραγματικά σήμαινε για εσάς και μετά να το αφήσετε πίσω σας. Εξάλλου, για να μπορέσετε να κάνετε χώρο για έναν καινούργιο έρωτα, πρέπει να απαγκιστρωθείτε από όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Τα άστρα εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο την προσωπικότητά σας με ένα καινούργιο στοιχείο: Την μετριοφροσύνη. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην αναζήτηση της επόμενης ερωτικής σας σχέση. Είναι φοβερό το πόσο περισσότερο μπορείτε να εκτιμήσετε το άτομο που έχετε απέναντί σας, όταν σταματάτε να ασχολείστε διαρκώς με τον εαυτό σας.

zodia-love-erotas6-1200x766

Καρκίνος

Λένε ότι η αγάπη πονάει. Εξάλλου, αν κάτι είναι εύκολο και διασκεδαστικό, μάλλον δεν πρόκειται για αληθινή αγάπη… Έτσι είναι; Λάθος! Ήρθε η ώρα να εξετάσετε τα μοτίβα και τα κίνητρα στην ερωτική σας ζωή, για να δείτε τι μπορείτε να διορθώσετε.

Λέων

Υπό κανονικές συνθήκες είστε χαλαροί, καλόβολοι και καταδεχτικοί. Οι αστρολογικές επιρροές της σημερινής μέρας όμως, σας κάνουν να αισθάνεστε λίγο πιο ευαίσθητοι από όσο συνήθως… Ειδικά σε ό,τι αφορά τον έρωτα.

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα σας λένε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού, προκειμένου να ασχοληθείτε με άλλα προσωπικά ζητήματα. Υπάρχουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να αντιμετωπίσετε, πριν προχωρήσετε στην επόμενη φάση στη ζωή σας.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα για εσάς και τους φίλους σας να ενώσετε τις δυνάμεις σας. Πόσο καιρός έχει περάσει από τότε που έχετε να βγείτε για να διασκεδάσετε; Απαγορεύονται οι συζητήσεις για τα ερωτικά σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να διασκεδάσετε παρέα.

Σκορπιός

Σήμερα τα άστρα σας δίνουν μια νέα πηγή ενέργειας. Όχι μόνο καταλαβαίνετε σε τι φάση βρίσκεστε στις σχέσεις σας αλλά και πώς να διορθώσετε τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Τα μάτια σας είναι ανοιχτά και έχετε θέσει τους στόχους σας για το μέλλον.

Τοξότης

Κάποιο γεγονός που αφορά την οικογένεια, σας κάνει να επανεκτιμήσετε αυτά που θεωρούσατε σημαντικά στις σχέσεις. Τώρα είναι η στιγμή να σκεφτείτε τι πραγματικά ζητάτε από τον/την υποψήφιο/α σύντροφό σας. Ήρθε η ώρα να διευρύνετε τα όριά σας. zodia-love-erotas-zevgari2-1200x803

Αιγόκερως

Μια διαμάχη στην οικογένεια προηγείται έναντι όλων των άλλων ζητημάτων στη ζωή σας… Ακόμη και αν πρόκειται για ένα «καυτό» ραντεβού. Να είστε ειλικρινείς όταν ζητήσετε από αυτό το άτομο να αναβάλλετε το ραντεβού σας. Θα εκτιμήσει την ευθύτητα και την ειλικρίνειά σας.

Υδροχόος

Μερικές φορές θέλετε απλά να μιλήσετε, χωρίς να κάνετε τίποτα. Παρόλο που η περιπετειώδης φύση σας το απεχθάνεται αρχικά, θα διαπιστώσετε ότι η συζήτηση μπορεί να είναι βάλσαμο για μια παλιά πληγή στην καρδιά σας. Ήρθε η ώρα να γιατρευτείτε.

Ιχθύες

Το καλύτερο μέρος για ραντεβού σήμερα, είναι το σπίτι σας. Γιατί να βγείτε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο αν δεν έχετε όρεξη; Μείνετε σπίτι, παίξτε επιτραπέζια και δείτε μαζί παλιές φωτογραφίες. Έτσι θα γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments