Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 88: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 11/3 – Η Ασημίνα όπως δεν την έχει ξαναδεί κανείς

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 88: Tι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 11/3 – Η Ασημίνα όπως δεν την έχει ξαναδεί κανείς
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 88: Όσα θα δούμε στο αποψινό (11/03/2020) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 88: Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδερφές της, απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη.

Την ίδια ώρα ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά απ’ τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για την δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά; Παράλληλα ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντηση του με τον Μιλτιάδη. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… «όπλα».

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ενώ η Ασημίνα εμμένει στην απόφαση της να φύγει απ’ το Διαφάνι, τόσο η Ουρανία όσο και ο Νικηφόρος με την Ελένη προσπαθούν να την αποτρέψουν.Παράλληλα η σχέση του Μελέτη και του Κλεομένη βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί, όμως, ο Δούκας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.Η Ανέτ μαθαίνει μια πικρή αλήθεια για τον γιο που παράτησε ενώ ο Λάμπρος στήνει παγίδα στον άνθρωπο που έβαλε ο Δούκας για να τους διαλύσει τον συνεταιρισμό.

Την ίδια ώρα η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της αλλά και να κρατήσουν κοντά τους, το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια την Δρόσω…Ο Προύσαλης ενημερώνει τον Νέστορα για ένα δυσάρεστο περιστατικό ενός κοντινού του ανθρώπου, η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Μιλτιάδη ενώ η Ασημίνα δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη δυο γυναικών, μια επίσκεψη που ίσως αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments