Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 123: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 11/3 – Η απρόσμενη συνάντηση της Δάφνης

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 123: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 11/3 – Η απρόσμενη συνάντηση της Δάφνης
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 123: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (11/03/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 123: Η Δάφνη και ο Αλέξης βρίσκουν έναν φίλο του πατέρα της μέσα στο μικρό εργαστήριο χημείας, ο οποίος δικαιολογεί το αυτοσχέδιο εργαστήριο και κάνει τη Δάφνη να πιστέψει ότι ο Μουρούνας δεν είχε καμία ύποπτη σχέση με τον πατέρα της. Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης με την Ξένια είναι κοντά στη μεγάλη στιγμή, ενώ ο Πέτρος και ο Μάκης είναι σε ανοιχτό πόλεμο για την καρδιά της Μυρτώς.

Την ίδια ώρα, όλοι είναι απογοητευμένοι για τα χαμένα τους χρήματα και την κοροϊδία που υπέστησαν, ενώ ο Μουρούνας, μετά από το φιάσκο της Μελίνας, τους ανακοινώνει ένα νέο σχέδιο για τη σωτηρία του ομίλου: μια συνεργασία με μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία στη Γερμανία. Και αναθέτει στους μετόχους τα μελλοντικά «πόστα» τους σε αυτή τη συνεργασία, όλοι αναρωτιούνται πού είναι η παγίδα στην πρότασή του.

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Μελίνα με τη βοήθεια του Βρανά καταφέρνει να εμποδίσει τον Μάνο να φτάσει στην τράπεζα και να ανοίξει τη θυρίδα. Ο Αλέξης και ο Ζαφείρης ανακαλύπτουν ένα μικρό εργαστήριο χημείας στην αποθήκη του μαγαζιού στην Ηπείρου, με τον Αλέξη να κάνει αυτόματα τον συνειρμό για το επάγγελμα του πατέρα της Δάφνης. Το κόλπο του Μάκη με τη Φρόσω και τον Σωτήρη έχει επιτυχή κατάληξη κι έτσι ο Σωτήρης με τη Χριστίνα τα ξαναβρίσκουν.

Η είδηση, όμως, της ανακοίνωσης του πλειοδοτικού διαγωνισμού για τον εθνικό δρόμο προκαλεί σοκ στους μετόχους, που συνειδητοποιούν πως έχασαν τα χρήματά τους! O Μουρούνας πανηγυρίζει, αλλά η Μελίνα ανησυχεί, καθώς είναι σίγουρη πως όλοι θα στραφούν εναντίον της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments