Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [13/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [13/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [13/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [13/03/20].

Κριός

Οι άνθρωποι γύρω σας κινούνται με αργούς ρυθμούς αλλά εσείς ανυπομονείτε να προχωρήσετε. Θα θέλατε μια πρόκληση τώρα. Και αν προσπαθήστε να κάνετε νέες γνωριμίες, θα πάνε πολύ καλά.

Ταύρος

Κάποιο άτομο που σας εκνευρίζει, μπορεί να καταλήξει να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς με κάποιον αναπάντεχο τρόπο. Μπορείτε να αψηφήσετε την αρχική σας εντύπωση και να το δείτε με άλλο μάτι;

Δίδυμοι

Η πρόβλεψη μιλάει για μια συνεχόμενη αναμπουμπούλα, που απολαμβάνετε. Η καλή σας διάθεση φωτίζει τις μέρες που θα έρθουν και είναι θείο δώρο για τα άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Μοιραστείτε την αγάπη και παρακολουθήστε την να σας επιστρέφεται.

zodiac-1200x749

Καρκίνος

Προσέξτε την τάση που έχετε να δίνετε μέχρι εξαντλήσεως. Είστε απλά ένας άνθρωπος και θα πρέπει να προσέξετε λίγο και τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να χαλαρώσετε, να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο και να σκεφτείτε όσα επίκεινται στο μέλλον.

Λέων

Σκεφτείτε φιλόδοξα. Να είστε τολμηροί. Είστε ιδιαίτερα ελκυστικοί και με λίγη επιπλέον λάμψη, ευγενική χορηγία των άστρων. Αγαπήστε τον εαυτό σας και δείξτε τον προς τα έξω χωρίς να ντρέπεστε. Θα κάψετε καρδιές!

Παρθένος

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας τον τελευταίο καιρό και αναμένονται άλλα τόσα. Το ένστικτό σας μπορεί να λέει να προγραμματίζετε όσο μπορείτε… Αλλά ίσως θα ήταν καλό να αφήσετε περιθώριο για αυθόρμητες κινήσεις στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Αν έχετε προγραμματίσει να κάνετε κάτι στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να φανείτε δημιουργικοί. Κάντε μια ασυνήθιστη ερώτηση, φροντίστε να είστε λίγο ασαφείς, πείτε ένα ανέκδοτο. Όλοι μπορούν να κάνουν τις ίδιες βαρετές ερωτήσεις όταν γνωρίζουν κάποιο καινούργιο άτομο – αλλά εσείς δεν είστε ο καθένας.

Σκορπιός

Το άγχος δεν είναι σέξι, για αυτό κάντε ό,τι μπορείτε για να το αποφύγετε. Η δουλειά σας μπορεί να είναι απαιτητική αλλά χρειάζεστε χρόνο για να τεντώσετε το κορμί σας και να καθαρίσετε το μυαλό σας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε ένα λογικό πρόγραμμα, τουλάχιστον για τώρα.

Τοξότης

Σήμερα είναι μια περίεργα όμορφη μέρα, αν τα άστρα έχουν κάποιο λόγο σε αυτό. Αν κάνετε τα πράγματα με κάπως διαφορετικό τρόπο, θα ανοίξετε την πόρτα στην εύνοια της τύχης. Βγείτε από την πεπατημένη και δείτε τι μπορεί να συμβεί. 1503927380324_zodia-6

Αιγόκερως

Είναι ανούσιο να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους στα ερωτικά ζητήματα. Είστε μοναδικοί και θα πρέπει να βρείτε τι ταιριάζει σε εσάς. Εδώ δεν πρόκειται για έναν διαγωνισμό για το ποιος θα κερδίσει την περισσότερη προσοχή.

Υδροχόος

Αν ενεργήσετε ανάλογα με τις ερωτικές σας παρορμήσεις, μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε ανόητοι – παρόλο που δεν θα έπρεπε. Αν όχι, θα αναρωτιέστε πάντα τι θα μπορούσε να συμβεί αν το κάνατε.

Ιχθύες

Όλη αυτή η βαβούρα είναι εξαντλητική. Και το τελευταίο πράγμα που θέλετε τώρα, είναι να κολλήσετε καμιά γρίπη. Τα άστρα λένε να ρίξετε λίγο τους τόνους, να φροντίσετε τον εαυτό σας και να είστε ξεκούραστοι για να αντέξετε τις διασκεδαστικές στιγμές που θα έρθουν.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments