Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [14/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [14/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [14/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [14/03/20].

Κριός

Όταν ψάχνετε τρόπους για να καταπολεμήσετε το άγχος, καλό είναι να μην καταφεύγετε στην κατανάλωση αλκοόλ, τον καταναλωτισμό ή την αναβλητικότητα. Όλες αυτές οι τακτικές θα σας κάνουν να αισθάνεστε ακόμη χειρότερα από πριν. Αν βλέπεστε με κάποιο άτομο, κανονίστε να περάσετε μια νύχτα σεξ. Αν όχι, ρίξτε το στη γυμναστική.

Ταύρος

Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο χαλαροί σήμερα. Στην πραγματικότητα τίποτα δεν μπορεί να σας ταράξει. Ακόμη και αν λάβετε κάποια άσχημα νέα, μπορείτε να τα διαχειριστείτε με ηρεμία. Η άνεσή σας θα εντυπωσιάσει κάποιο άτομο που βρίσκεται σε θέση κλειδί, όπως το αφεντικό σας.

Δίδυμοι

Μην σκέφτεστε σήμερα τίποτα πολύ σοβαρό. Οτιδήποτε βαρύ, θα προκαλέσει υπερφόρτωση και θα καταλήξει σε πλήρη απενεργοποίηση. Να θυμάστε ότι δεν είστε ο Βούδας. Δεν χρειάζεται τα πάντα σε αυτή τη ζωή να είναι απαίσια.

zodiac-1200x749

Καρκίνος

Ο θυμός σας είναι απόλυτα δικαιολογημένος τώρα. Έχετε κάθε δικαίωμα να αισθάνεστε προδομένοι. Αν δεν είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια συγγνώμη, μην το κάνετε. Επεξεργαστείτε τα συναισθήματά σας με τον δικό σας ρυθμό. Αν συμφιλιωθείτε με κάποιον με το ζόρι, θα φορτωθείτε περισσότερη πικρία.

Λέων

Το σώμα σας είναι εδώ αλλά η καρδιά σας είναι αλλού. Ακολουθήστε το ένστικτό σας. Αν κάτι δεν σας πάει καλά, είναι μια διαφορετική ιστορία. Θα καταλάβετε τη διαφορά μόνο αν είστε απόλυτα παρόντες και προετοιμασμένοι.

Παρθένος

Είστε έτοιμοι να πάρετε ένα ρίσκο στην ερωτική σας ζωή. Μην ξοδεύετε χρόνο αναμασώντας τις πιθανές συνέπειες: Αν η προσπάθειά σας δεν ευοδωθεί, θα συμβεί από μόνο του χωρίς τη δική σας συνδρομή. Εσείς κάντε αυτό που πρέπει – και αφήστε τους νόμους της φύσης να αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Ζυγός

Δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Πιάνετε ακόμη και το παραμικρό υπονοούμενο που θα πει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εξαρτάται από εσάς να αποκωδικοποιήσετε το μήνυμα. Θέλει αυτό το άτομο να το προσεγγίσετε ή έχει προχωρήσει; Μην διστάσετε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Σκορπιός

Όταν αισθάνεστε αβέβαιοι και ευάλωτοι είστε ακαταμάχητοι. Μην αισθάνεστε τόσο αμήχανοι. Κάποιο πρόσωπο σας παρακολουθεί με ενδιαφέρον καθώς προσπαθείτε να τα βγάλετε πέρα. Μπορεί να φανείτε τυχεροί στον έρωτα.

Τοξότης

Αχ, αυτή η νοσταλγία. Σας πιάνει εντελώς απροετοίμαστους. Μην αντιστέκεστε. Αφιερώστε χρόνο για να βρείτε τον παλιό σχολικό σας έρωτα ή τη σχέση σας από το πανεπιστήμιο. Οι αλλαγές που έχουν γίνει μέσα στα τόσα χρόνια, είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς. Δεν ξέρετε ποτέ, μπορεί το εν λόγω άτομο να είναι αδέσμευτο. 1503927380324_zodia-6

Αιγόκερως

Σήμερα αποφύγετε να πάτε σε μέρη που σας γνωρίζουν πολύ καλά. Τα συνηθισμένα σας στέκια είναι εκτός συζήτησης. Πώς περιμένετε να αλλάξει κάτι στην ερωτική σας ζωή, αν διαρκώς κάνετε τα ίδια και τα ίδια; Ρωτήστε του συναδέρφους σας ή ψάξτε στον οδηγό πόλης για ένα νέο μοδάτο στέκι.

Υδροχόος

Άλλο πράγμα είναι η γενναιοδωρία και άλλο να σας πιάνουν κορόιδο. Βάλτε όρια. Μην δανείζετε χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, εκτός αν είστε πρόθυμοι να μην τα ξαναδείτε. Πείτε «όχι» κάποιες φορές, θα κάνει καλό στην αυτοεκτίμησή σας.

Ιχθύες

Είναι αδύνατον να προβλέψετε τι θα συμβεί, όταν κάποιος ζητάει την ειλικρινή σας άποψη για κάτι. Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο το εξαιρετικό σας τακτ. Μπορείτε να πείτε μια και έξω την αλήθεια ή να τη δίνετε σε δόσεις, ώστε να μπορεί να την επεξεργαστεί. Προτιμήστε το δεύτερο, αν θέλετε να συνεχίσετε να είστε φίλοι με αυτό το άτομο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments