Ελλάδα

Ξεκαρδιστικό σκίτσο του Αρκά για τα σούπερ μάρκετ και τα χαρτιά υγείας

Ξεκαρδιστικό σκίτσο του Αρκά για τα σούπερ μάρκετ και τα χαρτιά υγείας
Ο διάσημος σκιτσογράφος προκάλεσε και πάλι τρελό γέλιο με το καυστικό του σκίτσο για τη συμπεριφορά των Ελλήνων στα σούπερ μάρκετ.

Ο Αρκάς είναι πάντα καυστικός και αυτό είναι κάτι που δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Μπορεί κατά καιρούς άλλοι να συμφωνούν με τα σκίτσα του και άλλοι όχι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν περνάνε απαρατήρητα. Ο σκιτσογράφος, λοιπόν, “χτύπησε” για άλλη μια φορά με ένα σκίτσο του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται οι Έλληνες πολίτες την κατάσταση και συγκεκριμένα το πως ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ.

Το θέμα δε θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο καθώς ο συνωστισμός στα σούπερ μάρκετ και η υπερβολική κατανάλωση προϊόντων υγιεινής από τους πολίτες βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στην εικόνα βλέπουμε δύο πολίτες, οι οποίοι έχουν πάει στο σούπερ μάρκετ. Ο ένας φαίνεται να έχει αγοράσει πράγματα διαφόρων ειδών, ενώ ο άλλος έχει γεμίσει το καλάθι του με χαρτιά τουαλέτας. Τότε ο πρώτος γυρνάει και του κάνει την επίμαχη ερώτηση που πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να τη γράψουμε εμείς… Απλά απολαύστε το σκίτσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments