Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δεύτερα [16/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δεύτερα [16/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δεύτερα [16/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δεύτερα [16/03/20].

Κριός

Πριν ανοίξετε το στόμα σας και τα ξεφουρνίσετε όλα, σκεφτείτε τις συνέπειες. Και να ξέρετε ότι πάντα υπάρχουν συνέπειες. Οι άνθρωποι γύρω σας είναι υπερβολικά ευαίσθητοι σήμερα. Μια λάθος λέξη ή ένα στραβοκοίταγμα και τελείωσαν όλα. Καλύτερα να λέτε όσο το δυνατόν λιγότερα μπορείτε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε κάπως άπληστοι με το χρόνο σας. Και γιατί όχι; Έχετε αναλάβει υπερβολικά πολλά πράγματα. Δεν είναι κακό να απορρίπτετε κάτι που δεν σας αρέσει και να λέτε ναι στον έρωτα και τη διασκέδαση. Χαλαρώστε. Τηλεφωνήστε σε ένα καινούργιο φλερτ ή σε κάποιον παλιό σας έρωτα και περάστε καλά.

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις γίνονται πολύ πιο διασκεδαστικές τώρα. Είστε στο επίκεντρο της δράσης και η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από εσάς. Είναι μια καλή στιγμή για να προτείνετε νέες ιδέες στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Και προσέξτε. Ο σκοπός είναι να είστε ενθαρρυντικοί και όχι πιεστικοί.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες πληγές του παρελθόντος και να σας κάνουν αν αισθάνεστε αποτυχημένοι. Σίγουρα έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης αλλά δεν πρέπει να πάρετε όλο το βάρος επάνω σας. Όταν κάτι δεν είναι γραφτό να συμβεί, δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για το να πιέσετε. Να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας.

Λέων

Σήμερα έχετε κλειστεί στον εαυτό σας και δεν είναι κακό. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό σας και κάποιες φορές απλά χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να τα επεξεργαστείτε. Μην διστάσετε να κλείσετε την πόρτα σας και να τραβήξετε τις κουρτίνες. Φτιάξτε λίγο τσάι και δείτε αστεία βίντεο στον υπολογιστή.

Παρθένος

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες ευκαιρίες. Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι έχετε φτάσει στο τέρμα, να ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια εξέλιξης. Μην απορρίπτετε μια ιδέα, όσο τρελή και αν σας φαίνεται. Όταν θα αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα θα εκπλαγείτε!

Ζυγός

Σήμερα είναι εύκολο να αρχίσετε να γκρινιάζετε. Ειδικά όταν κάποιος σας παίρνει τη θέση στο πάρκινγκ ή κλέβει το κολατσιό σας στη δουλειά. Τι γίνεται; Τίποτα στην πραγματικότητα. Απλά υπάρχουν πάντα αγενείς άνθρωποι. Δεν χρειάζεται να τους μιμηθείτε. Εσείς να είστε ευγενικοί. Ακόμη και αν χρειαστεί να εκβιάσετε ένα χαμόγελο, εσείς να εκπέμπετε θετική διάθεση.

Σκορπιός

Πόσο συχνά λέτε «ναι»; Μήπως όχι αρκετά συχνά; Για καλό και για κακό μην απορρίπτετε ραντεβού τώρα, ακόμη και αν αυτό το άτομο μοιάζει εντελώς έξω από τα κυβικά σας. Μια λανθασμένη κρίση μπορεί να οδηγήσει στο να χάσετε την ευκαιρία της ζωής σας.

Τοξότης

Όταν μοιράζεστε με τους άλλους όλα τα καλά πράγματα που υπάρχουν στον κόσμο, αισθάνεστε κι εσείς καλά. Πάρτε μια θετική απόφαση σήμερα, όπως το να συμμετέχετε σε ένα πρόγραμμα δωρεάς οργάνων. Μπορεί να σώσετε τη ζωή κάποιου ανθρώπου.

Αιγόκερως

Καλός φίλος είναι ο υποστηρικτικός φίλος. Και παρόλο που κάποιες φορές είναι εύκολο να ρίχνετε το ηθικό του άλλου, μην το κάνετε. Αν κάποιος φίλος προσπαθεί να κόψει το κάπνισμα, να χάσει βάρος ή να σταματήσει να πίνει αλκοόλ, βοηθήστε τον. Αποφύγετε να κάνετε μπροστά του αυτά που προσπαθεί να κόψει.

Υδροχόος

Όταν κάτι δεν πάει καλά, δεν πάει. Γι’ αυτό μην προσπαθείτε με το ζόρι να κάνετε κάτι να λειτουργήσει. Βγήκατε μερικά ραντεβού και απλά δεν υπάρχει χημεία μεταξύ σας. Τελειώσετε το απλά και λακωνικά. Μην δικαιολογήστε, μην κατηγορείτε, μην το παρακάνετε με τις εξηγήσεις. Όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα.

Ιχθύες

Οι συζητήσεις που κάνετε με τον εαυτό σας είναι πολύ ενδιαφέρουσες – αλλά αν δεν τις μοιραστείτε με κάποιον δεν σημαίνουν τίποτα. Ανοιχτείτε. Αν έχετε ερωτευτεί κάποιον/α, μιλήστε του/της στα ίσα. Ή μην διστάσετε να τελειώσετε μια βαρετή σχέση. Η ενέργεια της μέρας είναι με το μέρος σας. Δεν θα χάσετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments