Lifestyle

Βάσω Βιλέγκας: Από τη Βενεζουέλα με αγάπη

Βάσω Βιλέγκας: Από τη Βενεζουέλα με αγάπη
Βάσω Βιλέγκας: Το μοντέλο από τη Λατινική Αμερική ήρθε στην Ελλάδα, ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα μέσω του Greece Next Top Model και έκτοτε εδραιώθηκε στις συνειδήσεις χιλιάδων ανδρών.

Βάσω Βιλέγκας: Είναι γνωστό πως οι χώρες της Λατινικής Αμερικής “παράγουν” ίσως τις πιο όμορφες γυναίκες στο πλανήτη. Δυνατά τους σημεία, το σαγηνευτικό βλέμμα, το… σοκολά δέρμα και οι εκρηκτικές καμπύλες, στοιχεία που καθηλώνουν το σύνολο του ανδρικού πληθυσμού.

Η Βάσω Βιλέγκας διαθέτει με μεγάλη μας χαρά όλο το παραπάνω πακέτο δημιουργώντας έναν συνδυασμό που την κάνει περιζήτητη στην ελληνική αγορά της μόδας. Γεννημένη στη Βενεζουέλα ήρθε στη χώρα μας και χωρίς να το πολυκαταλάβει κατάφερε να ξεχωρίσει. Δυνατό της σημείο η ομορφιά της και το εξωτικό της πρόσωπο που καθηλώνει και τον πιο δύσκολο που θα βρεθεί απέναντί της.

Η παρουσία της στο Greece Next Top Model ήταν η αρχή για την μετ έπειτα καριέρα που ακολουθεί με κάνοντας σταθερά βήματα στον χώρο του μόντελινγκ. Το μοντέλο μετά το ριάλιτι έχει καταφέρει να ανοίξει πολλές πόρτες στον χώρο της και να βρεθεί σε άπειρες πασαρέλες, μιας και το κορμί που διαθέτει είναι ίσως το ιδανικό για να παρουσιαστούν ρούχα μεγάλων σχεδιαστών μόδας.

Πέραν όμως του μόντελιγκ, η Βάσω αρέσκεται στο να διαχειρίζεται με αρκετή όρεξη – καλό για εμάς αυτό – τους προσωπικούς της λογαριασμούς σε Facebook και Instagram. Κυρίως στο δεύτερο φροντίζει να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα αναβάζοντας φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, τρελαίνοντας τους χιλιάδες άνδρες θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά. Πότε με μαγιό, πότε με αποκαλυπτικά ρούχα. Όπως και να την δεις, τρελαίνεσαι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments