Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [24/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [24/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [24/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Τρίτη [24/03/20].

κριός

Το παθιασμένο σου μέλλον φαίνεται ξεκάθαρα, καθώς η Νέα Σελήνη είναι στο ζώδιό σου. Έχεις τη δυνατότητα να εκδηλώσεις με πάθος, αυτό που επιθυμείς. Αυτή η ερωτική ενέργεια μπορεί επίσης να εφαρμοστεί για να θεραπεύσεις ό, τι χρειάζεται θεραπεία, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Μπορείς τώρα να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη σχέση σου και να τα καταφέρεις.

ταύρος

Προσπάθησε να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Αν ηρεμήσεις από τα τρέχοντα ερωτικά σου θέματα, τότε αυτό είναι υγιές. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τη μοναξιά και την αποσύνδεση, εμπνέοντας σε να αναλογιστείς το παθιασμένο μονοπάτι σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία, για να επιβραδύνεις και να επαναξιολογήσεις την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Η υπομονή και η κοινή λογική, είναι απαραίτητα συστατικά για τη ρομαντική ή την πρόοδο της σχέσης σου τώρα.

δίδυμοι

Η σημερινή Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε γίνε μέλος μιας καινούργιας ομάδας με ομοϊδεάτες για να δημιουργήσεις μια καινούργια ερωτική σχέση. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να σχεδιάσεις συναρπαστικά πλάνα με το ταίρι σου και να μεταφέρετε μια κοινή φιλοδοξία, σε καινούργιο επίπεδο. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση της σχέσης σου, έχεις το πράσινο φως για να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών σου. Άδραξε την ευκαιρία σου και κάντο να συμβεί.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Πόσο καλός είναι ο αυτοσχεδιασμός ? Οι αυθόρμητες αντιδράσεις ή οι απαντήσεις, θα μπορούσαν να φέρουν τώρα ενδιαφέρουσες και παθιασμένες εξελίξεις. Αλλά με μια Νέα Σελήνη που επηρεάζει την κατάστασή σου ή τις αντιλήψεις των άλλων για σένα, τον αγαπημένο σου θα τον δουν περισσότερο σαν τρόπαιο, και όχι κάτω από το πρίσμα που θέλεις εσύ, να τον δουν.

λέων

Μια νέα σελήνη που διευρύνει το μυαλό, σε προτρέπει να σκάψεις βαθιά μέσα σου για τα συναισθήματά σου. Το ταξίδι, θα είναι πιο ευχάριστο αν γίνει με κάποιον άλλο ή με τον εραστή σου. Δύο κεφάλια θα είναι καλύτερα από ένα, και αν μοιραστείτε τις διαφωτιστικές εμπειρίες σας, ακόμα και αν αυτές είναι μόνο σε στάδιο συζήτησης, μπορούν να ξαναφτιάξουν το κέφι… και των δυο σας.

παρθένος

Με μια νέα σελήνη που φέρνει ένα νέο επίπεδο μεταμόρφωσης στον κόσμο σου, έχεις την ευκαιρία να αντικαταστήσεις ό, τι έχει γίνει σκοτεινό, με κάτι πιο χαλαρό. Αν έχεις την τάση να εστιάζεις στη σκοτεινή πλευρά της ερωτικής σου ζωής ή να φοβάσαι να την αντιμετωπίσεις, τότε έχεις το πράσινο φως για να φέρεις ζεστασιά όπου χρειάζεται.

ζυγός

Αν είσαι ελεύθερη και σκέφτεσαι να κάνεις σχέση μ’ έναν τυχερό, τότε η Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις συνεργασίες σου, δίνει ένα θαυμάσιο πράσινο φως για να το κάνεις. Αλλά είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι ένα ρομαντικό σενάριο που «ζυμωνόταν» τις περασμένες εβδομάδες, απαιτεί προσοχή. Όμως επειδή μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση ανάμεσα στο πάθος και την ανυπομονησία, πρόσεξε όσο μπορείς.

σκορπιός

Η αλλαγή πλανάται στην ατμόσφαιρα και σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, με την ευγενική χορηγία της Νέας Σελήνης, που επηρεάζει τις ρουτίνες και τις συνήθειες. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, μπορείς να απαλλαγείς από μια παλιά ρουτίνα εντελώς. Αν θέλεις να αναζωογονηθείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι….κάτι που έχεις αναβάλει από τον Ιανουάριο!

τοξότης

Το πνεύμα της αγάπης και του ρομαντισμού είναι ζωντανό, καθώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει την αυτο-έκφραση και τα ρίσκα. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις τις αληθινές σου ιδιότητες και να εστιάσεις σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις, με το νέο ξεκίνημα που προσφέρεται στα ερωτικά σου. Προσπάθησε όμως να συνδυάσεις το πάθος, με την κοινή λογική. Τα παθιασμένα σου όνειρα είναι πιο προσιτά τώρα…..από ό, τι εδώ και πολύ καιρό. Χρησιμοποίησε την ορμή του πάθους σου. Αυτό είναι το πλεονέκτημά σου. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Το πνεύμα της αγάπης και του ρομαντισμού είναι ζωντανό, καθώς η Νέα Σελήνη επηρεάζει την αυτο-έκφραση και τα ρίσκα. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις τις αληθινές σου ιδιότητες και να εστιάσεις σ’ αυτό που θέλεις να κάνεις, με το νέο ξεκίνημα που προσφέρεται στα ερωτικά σου. Προσπάθησε όμως να συνδυάσεις το πάθος, με την κοινή λογική. Τα παθιασμένα σου όνειρα είναι πιο προσιτά τώρα…..από ό, τι εδώ και πολύ καιρό. Χρησιμοποίησε την ορμή του πάθους σου. Αυτό είναι το πλεονέκτημά σου.

υδροχόος

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει την οικειότητα και σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερης συνεργασίας. Αν θέλεις να αυξήσεις το πάθος στην ερωτική σου ζωή, τότε μπορείς. Αλλά να είσαι έτοιμη να δείξεις αυτοσυγκράτηση, αν η επιθυμία σου να είσαι ανυπόμονη, σε κάνει απερίσκεπτη. Ριψοκίνδυνη εσύ? Ναι εσύ

ιχθύες

Μια νέα Σελήνη που επηρεάζει τα χρήματα και τις προσωπικές αξίες καθιστά τη στιγμή ιδανική, για να αξιολογήσεις τους οικονομικούς σου στόχους. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να ενισχύσεις τα οικονομικά σου, είναι σημαντικό να μην ξεχνάς, την αυτοεκτίμησή σου. Ξέρεις πόσο αξίζεις, με περισσότερους από έναν τρόπους και αν ο αγαπημένος σου σε επαινεί, τότε μπορείς να εμπιστευθείς πως η αυτοεκτίμησή σου, είναι σωστή.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments