Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση Μητσοτάκη στις εκτιμήσεις Τσιόδρα

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση Μητσοτάκη στις εκτιμήσεις Τσιόδρα
Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ και πέραν των άλλων αποκάλυψε τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού στο άκουσμα των εκτιμήσεων του Σωτήρη Τσιόδρα για τον φονικό ιό στη χώρα.

Άδωνις Γεωργιάδης κορωνοϊός: Η επέλαση του φονικού στη χώρα μας για την ώρα έχει αφήσει πίσω της 20 νεκρούς και συνολικά 743 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να ήταν πολύ χειρότερα, αν η κυβέρνηση δεν λάμβανε άμεσα αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Μέτρα που άργησαν να πάρουν μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και τώρα μετρούν καθημερινά τις πληγές τους χάνοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους από τον ισχυρό ιό.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από το πρώτο του διάγγελμα έκανε σαφές πως σε αυτή τη μάχη είναι έτοιμος να αναλάβει κάθε πολιτικό κόστος, μιας και βασικό του μέλημα δεν είναι να χαροποιήσει τους Έλληνες πολίτες αλλά να τους προστατέψει με κάθε τρόπο από την πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη.

Η αντίδραση του πρωθυπουργού στο πρώτο άκουσμα των εκτιμήσεων του Σωτήρη Τσιόδρα

«Όταν μας είπε, πριν από ένα μήνα, ο κ. Τσιόδρας το τι πρέπει να κάνουμε, υπήρξε μεγάλος σκεπτικισμός και δυσφορία», τόνισε στην εκπομπή «Δέκα» της ΕΡΤ ο Αδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα λόγια του πρωθυπουργού.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Εγώ μπροστά στο να χάσω ανθρώπους που μπορώ να σώσω, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια. Τα δισεκατομμύρια θα τα ξαναφτιάξουμε, τους ανθρώπους δεν μπορούμε να τους φέρουμε πίσω». «Έτσι πήρε ο πρωθυπουργός την απόφαση να ακολουθήσει τη γνώμη των ειδικών», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Επενδύσεων επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα είναι αμείλικτος όσον αφορά τις περιπτώσεις αισχροκέρδειας. «Θα σκίσω όποιον αισχροκερδεί», σχολίασε χαρακτηριστικά στον τηλεοπτικό σταθμό, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν θα υπάρξει κανένας περιορισμός στα ΑΤΜ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments