Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [28/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [28/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [28/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [28/03/20].

Κριός

Σήμερα μην πείτε τίποτα που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε. Θέλετε πραγματικά να το πάτε μέχρι τέλους με αυτή την ερωτική προοπτική; Θα πρέπει να γίνετε πιο εκλεκτικοί με τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά και ειλικρινείς σχετικά με τις δικές σας προθέσεις.

Ταύρος

Αισθάνεστε κάπως απόμακροι σήμερα – σε συναισθηματικό επίπεδο. Δεν είναι κακό να νιώθετε λίγη νοσταλγία πότε-πότε. Αλλά δεν θα βοηθάτε κανέναν – ούτε τον εαυτό σας – αν μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς τώρα. Και ειδικά όταν ξεπεράσετε τις επιφανειακές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας. Αφήστε πίσω σας όλες αυτές τις παλιομοδίτικες ιδέες και αρπάξτε την ευκαιρία.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Αυτό που πιστεύατε ότι ήταν μια αθώα ερωτική συνάντηση, καταλήγει να σας απασχολεί διαρκώς. Και αυτό γιατί πυροδότησε ένα βαθύ συναίσθημα μέσα σας. Στραφείτε σε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε, για να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας.

Λέων

Έχετε την ενέργεια που χρειάζεστε και την εύνοια των άστρων σήμερα. Θα πέσετε πάνω σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική προοπτική στο διαδίκτυο. Θα αισθανθείτε κατευθείαν μια σύνδεση και θα αρχίσετε να μιλάτε. Χαλαρώστε. Να είστε ο εαυτός σας!

Παρθένος

Μην αφήνετε τις παλιές, ξεπερασμένες ιδέες σας να σας κρατάνε πίσω. Οι σχέσεις απαιτούν μεγαλύτερη ευελιξία. Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Ακόμη και να πάρετε ένα ρίσκο όσο και αν σας τρομάζει αυτή η προοπτική. Να είστε τολμηροί.

Ζυγός

Η ειλικρίνεια ανταμείβεται, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξερνάτε όλα κάθε φορά. Σοβαρά, μην το κάνετε αυτό. Απλά, θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τις παλιομοδίτικες ιδέες σας και να κάνετε αυτό που πρέπει. Απελευθερωθείτε από ταμπού και απωθημένα. Ο έρωτας δεν θα μπορέσει να σας βρει, αν η ζωή σας είναι γεμάτη από άχρηστα πράγματα.

Τοξότης

Θα πρέπει να σταματήσετε να καταπνίγετε τις φυσικές σας παρορμήσεις. Μην προσποιείστε ότι είστε κάποιος άλλος στην ερωτική σας ζωή. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα μικρό παιδί που κρύβεται μέσα σας και λαχταράει να βγει. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Αρνείστε να μπείτε σε καλούπια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας σας σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σας. Παραμείνετε ο εαυτός σας. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σε άλλους περνούν απαρατήρητες. Συνεχίστε την καλή δουλειά.

Υδροχόος

Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις για το πώς και το πού μπορεί να βρει τον έρωτα. Εσείς ξέρετε ότι ο έρωτας είναι παρών παντού. Αισθάνεστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε με τον δικό σας τρόπο τις νέες ερωτικές προοπτικές.

Ιχθύες

Μήπως η ερωτική σας ζωή έχει πέσει σε ρουτίνα; Μάλλον θα φταίει το ότι φοβάστε να προχωρήσετε μπροστά. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και αυτό θα σας δείξει τον σωστό δρόμο. Δοκιμάστε να πάρετε ένα ρίσκο. Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές για εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments