Οικονομία

Φορολογικές υποχρεώσεις Μαρτίου 2020 παράταση: Τότε λήγει η διορία

Φορολογικές υποχρεώσεις Μαρτίου 2020 παράταση: Τότε λήγει η διορία
Φορολογικές υποχρεώσεις Μαρτίου 2020 παράταση: Μέχρι τις 10 Απριλίου δόθηκε παράταση για τις φορολογικές πληρωμές του Μαρτίου. Ποιους αφορά η απόφαση.

Φορολογικές υποχρεώσεις Μαρτίου 2020 παράταση: Μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου, θα μπορούν οι φορολογούμενοι ηλικίας άνω των 70 ετών ή με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, να καταβάλουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους, οι οποίες λήγουν στις 31 Μαρτίου. Η σχετική απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, θα δημοσιευθεί αύριο, Δευτέρα 30 Μαρτίου, και θα τεθεί άμεσα σε ισχύ.

Αύριο θα ανακοινωθεί το νέο πακέτο μέτρων που θα εφαρμοστεί τον Απρίλιο:

Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης από το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να εφαρμοστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας για τον μήνα Απρίλιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από τον κορωνοϊό. Το ολοκληρωμένο Σχέδιο της κυβέρνησης, θα ανακοινωθεί αύριο Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10:00 π.μ.

Το πακέτο μέτρων θα ανακοινωθεί από τους Υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννη Βρούτση. Επιπλέον στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου ‘Ακης Σκέρτσος.

Παράλληλα συμμετείχαν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Αθανάσιος Πετραλιάς και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments