Ελλάδα

Χαλκίδα κορωνοϊός: Έστειλε sms για περίπατο και βρέθηκε για σουβλάκια

Χαλκίδα κορωνοϊός: Έστειλε sms για περίπατο και βρέθηκε για σουβλάκια
Χαλκίδα κορωνοϊός: Οι αρχές πραγματοποιώντας ελέγχους για τη τήρηση των μέτρων κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας ανακαλύπτουν «μαργαριτάρια».

Χαλκίδα κορωνοϊός: Η απαγόρευση κυκλοφορίας φαίνεται πως μέρα με την ημέρα στοιχίζει σε όλο και περισσότερους. Ο εγκλεισμός στο σπίτι προκαλεί “δυσφορία” στους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι για την ώρα κατά γενική ομολογία τηρούν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Ωστόσο δεν παύουν παντού να υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ανθρώπων που αδυνατούν να φανούν συνεπείς.

Όπως για παράδειγμα ένας 53χρονος στη Χακλίδα. Σύμφωνα με το eviazoom.gr, αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο έναν άνδρα, την ώρα που έβγαινε από ψητοπωλείο, κρατώντας σακούλα με σουβλάκια και πίτες και τρώγοντας. Εκείνος τους επέδειξε το sms που είχε στείλει, το οποίο ωστόσο ήταν για σωματική άσκηση.

Ο 53χρονος δικαιολογήθηκε ότι έκανε λάθος στον αριθμό που είχε πατήσει, ενώ δεν είχε μαζί του και την ταυτότητα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο 150 ευρώ. Oi αστυνομικές αρχές καθημερινά πραγματοποιούν χιλιάδες ελέγχους σε όλη τη χώρα προκειμένου να επιβάλλουν την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Στην πλειονότητά τους οι Έλληνες έχουν τηρήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, όμως δεν παύουν και οι “λαμπρές” εξαιρέσεις όπως αυτή στη Χαλκίδα. Η απαγόρευση κυκλοφορίας αναμένεται να διαρκέσει ακόμη περισσότερο με τις αντοχές όλων να δοκιμάζονται. Όπως και να έχει, δεν πρέπει ουδείς να ξεχνά πως όλο αυτό γίνεται για το κοινό καλό και την μη εξάπλωση του ιού, ο οποίος “θερίζει” σε πολλές άλλες χώρες του πλανήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments