Πολιτική

Γιώργος Πατούλης συνάντηση: Συνεδρίαση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων

Γιώργος Πατούλης συνάντηση: Συνεδρίαση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων
Γιώργος Πατούλης συνάντηση: "Θα ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τους ηλικιωμένους και το νοσηλευτικό προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων", τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Γιώργος Πατούλης συνάντηση: O περιφερειάρχης Αττικής τόνισε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Μ.Φ.Η., Σ. Προσαλίκα, κατά τη συνάντηση τους, όπου τον διαβεβαίωσε για τη διαρκή αρωγή της Περιφέρειας στην προστασία του ευάλωτου πληθυσμού ότι «Σε συνεργασία με τους εργαζόμενους θα ενισχύσουμε το δίχτυ προστασίας για τους ηλικιωμένους και το νοσηλευτικό προσωπικό στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, συνδράμοντας με όσα μέσα διαθέτουμε».

Κατά τη συνάντηση, διερευνήθηκε ο βέλτιστος τρόπος λειτουργίας των ΜΦΗ προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία των φιλοξενουμένων στις δομές, αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη επάρκειας προστατευτικού υλικού και συζητήθηκε η συνδρομή εθελοντών ιατρικών, νοσηλευτικών και άλλων ειδικοτήτων, για την ενδυνάμωση της προστασίας των ανθρώπων που φιλοξενούνται στις μονάδες.

«Βρισκόμαστε στη μέση μίας μεγάλης υγειονομικής κρίσης και οφείλουμε να εξετάσουμε τρόπους που θα βοηθήσουν να βγούμε από αυτή τη δύσκολη περιπέτεια με τα λιγότερα τραύματα» επισήμανε ο κ. Πατούλης

Επισήμανε επίσης ότι πρέπει να δίνεται έμφαση στις προληπτικές παρεμβάσεις για τους ηλικιωμένους, που ανήκουν στον ευάλωτο πληθυσμό. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε στον κ. Προσαλίκα τη σημασία των έγκαιρων παρεμβάσεων της Περιφέρειας για την ασφαλή λειτουργία των γηροκομείων και των ΜΦΗ και δεσμεύτηκε για τη συνδρομή της Περιφέρειας στις δομές με υγειονομικό υλικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments