Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα Μανώλης Γλέζος: «Να κηρυχθεί εθνικό πένθος για τον μεγάλο μας αγωνιστή»

Λαϊκή Ενότητα Μανώλης Γλέζος: «Να κηρυχθεί εθνικό πένθος για τον μεγάλο μας αγωνιστή»
Λαϊκή Ενότητα Μανώλης Γλέζος: Με ανοιχτή επιστολή το κόμμα ζήτηση από τη κυβέρνηση να κηρύξει τη σημερινή ημέρα ως μέρα μνήμης για τον σπουδαίο αγωνιστή που έφυγε από τη ζωή.

Λαϊκή Ενότητα Μανώλης Γλέζος: Η απώλεια του σπουδαίου αγωνιστή σκεπάζει τη σημερινή ημέρα, καθώς το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία. Ανοικτή επιστολή με την οποία διατυπώνει την πρόταση να κηρυχτεί σήμερα εθνικό πένθος ως ελάχιστος φόρο τιμής στον Μανώλη Γλέζο διατυπώνει η Πολιτική Γραμματεία της Λαϊκής Ενότητας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή της Λαϊκής Ενότητας:

Προς την αξιότιμο κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προς τον κ. Πρωθυπουργό της Ελλάδος Προς τον κ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Προς τον κ. Υπουργό των Εσωτερικών Προς την κ. Πρόεδρο και τους κ. Προέδρους των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου Αξιότιμες και αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Θέλουμε κατ αρχάς να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την απόφαση της Βουλής και της κυβέρνησης να γίνει η κηδεία του Μανώλη Γλέζου αυτού του Μεγάλου Έλληνα , του μεγάλου αγωνιστή και πρώην Βουλευτή και Ευρωβουλευτή και συντρόφου μας ,Δημοσία Δαπάνη . Έχουμε τη γνώμη όμως ότι για τον Πρώτο Παρτιζάνο της χώρας μας για τον Άνθρωπο, που 19 ετών κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη μαζί με τον Λάκη Σάντα και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι τη τελευταία στιγμή για την Ελευθερία την Εθνική Ανεξαρτησία τη Δημοκρατία και τη Διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, πρέπει η Ελληνική Πολιτεία να τον τιμήσει, όπως του αξίζει. Με δεδομένη τη μεγάλη υγειονομική απειλή που ζούμε επιβάλλεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στον Μανώλη Γλέζο : Να κηρυχτεί αύριο εθνικό πένθος και να δώσουμε όλοι όρκο τιμής ότι θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τον αγώνα του για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών επανορθώσεων και οφειλών προς τη χώρα μας Με εκτίμηση Η Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments