Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [1/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [1/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [1/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [1/04/20].

Κριός

Παντού συμβαίνουν παράδοξα πράγματα. Το να προσποιείστε ότι γνωρίζετε κάτι για το οποίο δεν ξέρετε τίποτα απολύτως, σας κάνει να φαίνεστε πιο έξυπνοι. Από την άλλη, όσο πιο δύσκολοι το παίζετε, τόσο περισσότερο ενδιαφέρον προσελκύετε. Σιγά-σιγά θα πάρετε το κολάι.

Ταύρος

Το καινούργιο σας φλερτ δεν έχει μόνο ένα πράγμα που σας κάνει να το θέλετε σαν τρελοί. Υπάρχουν εκατοντάδες μικρά, αστεία, απερίγραπτα πράγματα. Αν κάποιος σας ρωτήσει γιατί σας αρέσει αυτό το συγκεκριμένο άτομο, απαντήστε «έτσι» και θα είστε καλυμμένοι.

Δίδυμοι

Ξέρετε σχεδόν τους πάντες και γνωρίζετε αρκετά ώστε να δίνετε την εντύπωση ότι ξέρετε σχεδόν τα πάντα. Η προσαρμοστικότητα είναι μία από τις μεγαλύτερές σας αρετές. Ήρθε ο καιρός να την αξιοποιήσετε στην ερωτική σας ζωή.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Η διαίσθηση σας είναι απίστευτη σήμερα. Μπορείτε πανεύκολα να αντιληφθείτε κρυμμένα κίνητρα και συνωμότες, χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξουν το στόμα τους. Από την άλλη, αν κάποιος είναι ειλικρινής μαζί σας, το καταλαβαίνετε αμέσως.

Λέων

Όλοι ξέρουν ότι είστε δημιουργικοί, αστείοι, ειλικρινείς και γενναίοι. Το αντικείμενο του πόθου σας είναι μυστηριώδες, γλυκό και άνετο. Δώστε του μια ευκαιρία και εξερευνήστε όλες τις επιλογές που έχετε πριν κάνετε την τελική επιλογή σας.

Παρθένος

Μόλις χαμηλώσετε λίγο τις προσδοκίες σας για την ερωτική σας ζωή, θα διαπιστώσετε ότι όλα θα πάνε ακριβώς όπως τα θέλετε. Το μυστικό είναι να καταφέρετε να μετριάσετε τους τόνους. Δοκιμάστε γυμναστική, διαλογισμό ή μεγάλες συζητήσεις με τους φίλους σας.

Ζυγός

Μήπως τον τελευταίο καιρό το πρόγραμμά σας ήταν απίστευτα πηγμένο; Αν έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας, τώρα ήρθε η στιγμή να βάλετε προτεραιότητες. Διαφορετικά θα καταλήξετε με πολλές υποχρεώσεις και καθόλου χρόνο για χαλάρωση.

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό ανθίζει μια σχέση ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον/α που ξέρετε εδώ και καιρό. Και έχετε σοκαριστεί. Σκέφτεστε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Ακόμη και αν πιστεύατε ότι δεν θα το κάνατε ποτέ.

Τοξότης

Εκπλήξτε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ανακαλύψτε δυνατότητες για ρομαντικές περιπέτειες, εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν καν να τις φανταστούν. Μπορείτε να βρείτε την επόμενη ερωτική σας σχέση, απλά κάνοντας πράξη τις πιο εκκεντρικές σας ιδέες. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τους δίνετε αφορμές. Απογοητεύστε τους, κρατώντας το στόμα σας κλειστό. Χαμογελάστε με νόημα και αφήστε τους να αναρωτιούνται.

Υδροχόος

Σήμερα είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε μια παρεξήγηση με κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Είναι εύκολο να παρερμηνευθούν τα λόγια σας, ειδικά αν δεν μπορείτε να βρεθείτε από κοντά. Συζητήστε με ειλικρίνεια τα θέματα που σας απασχολούν. Σε λίγες μέρες θα γελάτε με αυτό.

Ιχθύες

Αν δεν πάρετε τα πράγματα με το μαλακό, θα καταλήξετε να κουραστείτε περισσότερο τώρα παρά όταν εργαζόσασταν. Αισθάνεστε δραστήριοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε λίγες μέρες θα πρέπει να κάνετε μαζεμένες δουλειές που συσσωρεύονταν για χρόνια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments