Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [4/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τo Σάββατο [4/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [4/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [4/04/20].

Κριός

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αλλάξατε τη φωτογραφία στο διαδικτυακό σας προφίλ; Η καλή ενέργεια της μέρας σας κάνει να θέλετε να αναδείξετε τα προτερήματά σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Ταύρος

Έχετε όρεξη να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Καλό θα ήταν, όμως, να είστε προετοιμασμένοι πριν πάρετε οποιοδήποτε ρίσκο. Ακούστε το ένστικτό σας και πράξτε αναλόγως.

Δίδυμοι

Δεν σας ενδιαφέρει αν ο υπόλοιπος κόσμος είναι έτοιμος για μια νέα εκδοχή του εαυτού σας. Είστε γεμάτοι με αστείρευτη ενέργεια και νέες δυνατότητες, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Όταν βγείτε από την καραντίνα, θέλετε να είστε ένας/μία άλλος/άλλη.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Κάντε μια προσπάθεια να βγείτε από το καβούκι σας σήμερα. Το ότι βρίσκεστε μέσα στο σπίτι, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψετε την επικοινωνία σας με τον έξω κόσμο. Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν δεκάδες επιλογές για να συνδεθείτε με τους άλλους ανθρώπους.

Λέων

Καιρός να ξεσκονίσετε τα όνειρα και τις ελπίδες που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Το σύμπαν σήμερα σας προσφέρει όλες τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να τα πραγματοποιήσετε.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να δείτε την ερωτική σας ζωή με μια φρέσκια ματιά. Δείτε όλες τις πλευρές χωριστά αλλά και την συνολική της εικόνα. Αν μπορέσετε να εφαρμόσετε μια στρατηγική στην οποία θα συνδυάσετε τη λογική με το πάθος, όλα είναι πιθανά.

Ζυγός

Σήμερα έρχονται προς το μέρος σας κάθε είδους καινούργια πράγματα. Καινούργιες απόψεις, νέα ξεκινήματα ή ακόμη και μια καινούργια εκδοχή του εαυτού σας. Επιλέξτε πώς θα αξιοποιήσετε αυτή την εισροή νέας ενέργειας στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Μπορεί να θέλετε διακαώς να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιο άτομο. Η ενέργειά σας, όμως, δεν είναι έτοιμη για πάρει αυτό το ρίσκο. Χαμηλώστε λίγο τους τόνους στην ερωτική σας ζωή τώρα.

Τοξότης

Κάποιοι λένε ότι ο έρωτας εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένετε. Αυτό ισχύει κάποιες φορές, αλλά όχι πάντα. Μην περιμένετε ότι θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα. Ακόμη και μέσα στο σπίτι θα πρέπει να επιδιώξετε νέες επαφές και γνωριμίες. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Αν αναζητάτε σαφήνεια στην ερωτική σας ζωή, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να τη βρείτε. Ξεκινήστε με τα βασικά και προχωρήστε σιγά-σιγά. Προσέξτε επίσης οτιδήποτε θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή σας από τον στόχο.

Υδροχόος

Έχετε αποφασίσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια που σας δίνει το σύμπαν σήμερα, θα σας δώσει μεγάλη ώθηση. Σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να διατηρήσετε αυτές τις ευνοϊκές συνθήκες.

Ιχθύες

Μπορεί να λαχταράτε μια καινούργια αρχή στην ερωτική σας ζωή αλλά τα άστρα σας λένε να το σκεφτείτε. Η ενέργεια της σημερινής μέρας δεν είναι κατάλληλη. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν και μετά αναλάβετε δράση. Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments