Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ διάγγελμα LIVE: Το μήνυμα της προς τον Βρετανικό λαό

Βασίλισσα Ελισάβετ διάγγελμα LIVE: Το μήνυμα της προς τον Βρετανικό λαό
Βασίλισσα Ελισάβετ διάγγελμα LIVE: Διάγγελμα για τον κορωνοϊό απευθύνει προς τον Βρετανικό λαό η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ διάγγελμα LIVE: Με μαγνητοσκοπημένο διάγγελμα η Βασίλισσα Ελισάβετ, στις 22:00 ώρα Ελλάδος, θα απευθυνθεί στους Βρετανούς πολίτες που δοκιμάζονται από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού. Το μήνυμά της θα μεταδοθεί μέσω των τηλεοπτικών δικτύων και ραδιοφώνων.

Θα είναι ένα από τα ελάχιστα διαγγέλματα που έχει κάνει σε περιόδους κρίσης της χώρας, όπως κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ή μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, πέρα φυσικά από τα τυπικά της μηνύματα προς τον βρετανικό λαό τα Χριστούγεννα, στο οποίο αναμένεται να απευθύνει έκκληση ενότητας και να τονίσει ότι «μαζί θα καταπολεμήσουμε την πανδημία».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, 93 ετών, μαγνητοσκόπησε το διάγγελμα από το παλάτι του Ουίνδσορ, όπου βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες σε απομόνωση, μαζί με τον δούκα του Εδιμβούργου, Φίλιππο.

Σε αυτό, αναμένεται να μεταφέρει τα μηνύματα του πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, και του δούκα του Κέιμπριτζ, Ουίλιαμ, και να αποτίσει φόρο τιμής στους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας. «Η Μεγαλειότατη, Βασίλισσα Ελισάβετ, μαγνητοσκόπησε ένα ειδικό μήνυμα για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία σχετικά με το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Το τηλεοπτικό διάγγελμα θα μεταδοθεί στις 20:00 (ώρα Αγγλίας) την Κυριακή, 5 Απριλίου του 2020″, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σημειώνεται, πως ακόμη 621 άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους τις τελευταίες 24 ώρες από τον κορωνοϊό στη Βρετανία, σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται στοιχεία από το υπουργείο Υγείας της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 4.934. Ταυτόχρονα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των κρουσμάτων που έχει επιβεβαιωθεί συνολικά υπολογίζεται σε 47.806.

Δείτε το διάγγελμα live:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments