Αθλητισμός

Φριντέτ Παναθηναϊκός Ρεάλ: Ο άσος των πρασίνων στους υποψήφιους για αντί Κάρολ

Φριντέτ Παναθηναϊκός Ρεάλ: Ο άσος των πρασίνων στους υποψήφιους για αντί Κάρολ
Φριντέτ Παναθηναϊκός Ρεάλ: Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στον Τζίμερ Φριντέτ ως έναν από τους παίκτες που καλύπτουν τα «θέλω» του Πάμπλο Λάσο για τον αντι-Κάρολ στη Ρεάλ.

Φριντέτ Παναθηναϊκός Ρεάλ: Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ακούγονται πολλά για το μέλλον του Τζέισι Κάρολ, ενώ φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό το σενάριο ο Αμερικανός killer να γράψει τους τίτλους τέλους στην μεγάλη καριέρα του. Σε μία τέτοια περίπτωση, είναι δεδομένο πως ο Πάμπλο Λάσο θα ψάξει παίκτη για να καλύψει το μεγάλο κενό και η ιστοσελίδα «defensacentral» επικεντρώθηκε σε πέντε υποψηφίους που ταιριάζουν στο προφίλ που αναζητά ο Ισπανός κόουτς.

Ανάμεσα τους και ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζίμερ Φριντέτ, ο οποίος πάντως έχει ακόμη συμβόλαιο με το «τριφύλλι», ενώ στην πρώτη του σεζόν στη Euroleague είχε κατά μέσο όρο 12.9 πόντους με 41.7% στα τρίποντα. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται τα ονόματα των Κλέμεν Πρέπελιτς (σ.σ. ανήκει ήδη στη Ρεάλ), Φλέτσερ Μαγκί, Αξέλ Μπουτέιγ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (σ.σ. που φυσικά δεν παίζει στην ίδια θέση με τον Κάρολ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments