Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [6/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [6/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [6/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [6/04/20].

Κριός

Σκεφτείτε τη σημερινή μέρα σαν προετοιμασία για κάποια πολύ όμορφα πράγματα που θα έρθουν σύντομα στη ζωή σας. Μιλήστε με κάποιον φίλο, συγυρίστε το σπίτι σας και σιδερώστε τα αγαπημένα σας ρούχα.

Ταύρος

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα, έστω και μέσω διαδικτύου. Η καρδιά και η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσουν τώρα. Και αν σας δώσουν το πράσινο φως, έχετε τις επικοινωνιακές ικανότητες για να τα καταφέρετε.

Δίδυμοι

Μην προσπαθείτε να αντισταθείτε σε αυτή την τάση εσωστρέφειας που σας έχει πιάσει σήμερα. Αναβάλλετε τη συζήτηση με τους φίλους σας. Θα καταλάβουν. Περάστε λίγο χρόνο μόνοι με τις σκέψεις σας. Το υποσυνείδητό σας μπορεί να έχει κάποιο μήνυμα για εσάς.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Τα άστρα σήμερα ευνοούν οτιδήποτε καινούργιο και φρέσκο. Και εσείς προσωπικά έχεtε άφθονη ενέργεια για να μοιραστείτε. Γιατί δεν κάνετε μια-δυο ερωτικές προσεγγίσεις; Σήμερα δεν θα μπορεί κανείς να σας αντισταθεί.

Λέων

Αφήστε την στρατηγική και τα σχέδια στην άκρη σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Ακολουθήστε μόνο αυτό που σας λέει η καρδιά σας, χωρίς προγραμματισμό και προσδοκίες. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια και αίσθηση του χιούμορ.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα ευνοεί περισσότερο τις φιλικές παρά τις ερωτικές σχέσεις. Προσπαθήστε να γνωρίσετε πραγματικά τα άτομα με τα οποία έρχεστε σε επαφή (έστω και διαδικτυακά) χωρίς κρυφά κίνητρα. Θα γίνετε οι καλύτεροι φίλοι πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Ζυγός

Τις περισσότερες φορές τα σημαντικά πράγματα στη ζωή – όπως η αγάπη, εξελίσσονται καλύτερα όταν δεν τα καταπιέζετε. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας. Εκτιμήστε ακόμη και τις πιο μικρές, ταπεινές απολαύσεις της εργένικης ζωής σας.

Σκορπιός

Το ένστικτό σας μπορεί να λέει να γαντζωθείτε πάνω στις υπάρχουσες ερωτικές πιθανότητες. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι εκεί έξω υπάρχουν άπειρες επιλογές. Κάντε μία παύση και δείτε τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί.

Τοξότης

Είστε στη φάση που αμφισβητείτε μια σχέση. Μπορεί να πρόκειται για μια προηγούμενη σχέση σας, μια γνωριμία που πιθανόν να εξελιχθεί σε σχέση στο μέλλον ή κάποια που βλέπετε να εξελίσσεται γύρω σας. Εξετάστε την από κάθε πλευρά και βρείτε τι σημαίνει ακριβώς για εσάς. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Δεν συνηθίζετε να αναβάλλετε την αντιμετώπιση των σημαντικών θεμάτων για εσάς. Για αυτό μην ξεκινήσετε τώρα, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που αφορά την ερωτική σας ζωή. Αν διαχειριστείτε αυτό που σας απασχολεί, θα μπορέσετε να κάνετε χώρο για τη θετική αλλαγή που θα φέρουν σύντομα τα άστρα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις στο σπίτι μπορεί να έχουν προτεραιότητα για εσάς σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε στην άκρη το διαδικτυακό φλερτ ή την ανταλλαγή μηνυμάτων με κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Από την άλλη, μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε λίγο και από τα δύο.

Ιχθύες

Δεν θέλετε να ξυπνήσετε από αυτό το υπέροχο όνειρο σήμερα. Στην αρχή αισθάνεστε κάπως θολωμένοι. Αργότερα θα έχετε άφθονο χρόνο για να συνδεθείτε και πάλι με την πραγματικότητα. Θα κατορθώσετε να αξιοποιήσετε την εκπληκτική ενέργεια που σας στέλνουν τα άστρα σήμερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments