Διεθνή

Κορωνοϊός – Βρετανία: 854 νεκροί σε ένα 24ωρο – Αριθμός ρεκόρ για τη χώρα

Κορωνοϊός – Βρετανία: 854 νεκροί σε ένα 24ωρο – Αριθμός ρεκόρ για τη χώρα
Κορωνοϊός - Βρετανία: Η πανδημία χτυπάει αλύπητα τη Βρετανία καθώς μετά το σοκ της εισαγωγής του Μπόρις Τζόνσον στην εντατική ήρθε και το σοκ του σημερινού απολογισμού σε νεκρούς, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για τη χώρα.

Κορωνοϊός – Βρετανία: Χθες όλος ο κόσμος πληροφορήθηκε για την εισαγωγή του πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, στην εντατική. Φυσικά το μεγαλύτερο σοκ το υπέστησαν οι Βρετανοί υπήκοοι. Σήμερα, βρίσκονται αντιμέτωποι με ακόμα ένα σοκ: αυτό που προκαλεί ο πιο βαρύς, έως σήμερα, απολογισμός της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Το θάνατο 854 ανθρώπων μέσα σε 24 ώρες από τον κορονοϊό θρηνεί η Βρετανία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα. Συνολικά, ο κορωνοϊός έχει κοστίσει τη ζωή σε 6.227 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην Αγγλία, μέσα σε 24 ώρες πέθαναν 758 άνθρωποι από τον κορωνοϊό, ενώ οι αρχές στη Σκωτία, την Ουαλία και την Βόρεια Ιρλανδία ανακοίνωσαν άλλα 96 θύματα.

Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, παραμένει σε σταθερή κατάσταση, στην Εντατική, όπου εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας αφότου χειροτέρεψαν τα συμπτώματα του κορωνοϊού από τον οποίο νοσεί. «Ο Τζόνσον βρίσκεται σε καλή κατάσταση», όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του, το μεσημέρι της Τρίτης.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε ότι ο Τζόνσον λαμβάνει την τυπική βοήθεια με οξυγόνο και αναπνέει χωρίς άλλη υποστήριξη και χωρίς να απαιτείται μηχανικός αναπνευστήρας. «Ο πρωθυπουργός ήταν σε σταθερή κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας και παραμένει σε καλή κατάσταση. Λαμβάνει κανονική θεραπεία με οξυγόνο και αναπνέει χωρίς άλλη βοήθεια. Δεν έχει χρειαστεί μηχανικό αναπνευστήρα ή μη επεμβατική αναπνευστική υποστήριξη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments