Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter γραμμή 15900: «Αντιδράστε στην ενδοοικογενειακή βία»

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter γραμμή 15900: «Αντιδράστε στην ενδοοικογενειακή βία»
Κυριάκος Μητσοτάκης twitter γραμμή 15900: Με νέα του ανάρτηση ο πρωθυπουργός ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για την ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής στήριξης για όσους θέλουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για την βία που βιώνουν εντός της οικογένειάς τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης twitter γραμμή 15900: Μήνυμα αντίδρασης στα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας έστειλε απόψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Την ενημέρωσε ανέλαβε να κάνει μέσω βίντεο η γνωστή παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη.

Με ανάρτησή του στο twitter και με αφορμή τα μέτρα καραντίνας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ο πρωθυπουργός κάλεσε όσους υφίστανται βία εντός της οικογενείας, να αντιδράσουν και να προσφύγουν σε βοήθεια καλώντας τη σχετική τηλεφωνική γραμμή SOS 15900.

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει υπομένουμε τη βία. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, κάλεσε στη γραμμή SOS 15900 ή σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στο 100. Εάν δεν μπορείς να μιλήσεις, στείλε email στο [email protected]» σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης.

Η κυβέρνηση προχωρά το σχέδιο της προκειμένου όλοι οι Έλληνες πολίτες αυτή τη δύσκολη χρονικά στιγμή να αισθάνονται ασφάλεια. Χθες, σε αντίστοιχη ανάρτηση του πρωθυπουργού στο προσωπικό του twitter επισημάνθηκε η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης, 10306, με τη παρουσίαση της ενημέρωσης να γίνεται με την βοήθεια του Θοδωρή Αθερίδη.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά», γράφει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ συνοδεύει την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments