Διεθνή

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Eυγνωμοσύνη στους ήρωες γιατρούς

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Eυγνωμοσύνη στους ήρωες γιατρούς
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: Το σημερινό μήνυμα της Google, μέσα από το doodle της το αφιερώνει σε όλους τους "ήρωες" του ιατρικού κλάδου που μάχονται ενάντια στον ιό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό: «Γιατροί, νοσοκόμοι και εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, σας ευχαριστούμε». Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα της Google, μέσα από το doodle της το οποίο το αφιερώνει σε όλους τους “ήρωες” της σύγχρονης εποχής του κλάδου υγείας που προασπίζουν τη δημοσία υγεία. Τόσο οι γιατροί όσο και οι νοσηλευτές σε νοσοκομεία ολόκληρου του πλανήτη, δίνουν καθημερινά μάχη με τον φονικό ιό. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι λίγοι και εκείνοι οι γιατροί που έχασαν και τη δική τους ζωή, “λαβωμένοι” από τον θανατηφόρο ιό.

Υπενθυμίζεται ότι η Google ευχαριστούσε τους ειδικούς στον τομέα της υγείας και τη Δευτέρα, με το μήνυμα «Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε».  Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει σκοτώσει περισσότερους από 68.125 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση του Covid-19 τον Δεκέμβριο στην Κίνα,  ενώ τα κρούσματα σε όλο τον πλανήτη ανέρχονται μέχρι πρότινος σε 1.390.511.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments