Lifestyle

Κάτια Δανδουλάκη viral βίντεο: Tι είπε η ηθοποιός για τη Βίρνα Δράκου τις «Άγριες Μέλισσες» και τον κορωνοϊό

Κάτια Δανδουλάκη viral βίντεο: Tι είπε η ηθοποιός για τη Βίρνα Δράκου τις «Άγριες Μέλισσες» και τον κορωνοϊό
Κάτια Δανδουλάκη viral βίντεο: Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το χιουμοριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου παρουσιάζοντας τη Βίρνα Δράκου ως το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Κάτια Δανδουλάκη viral βίντεο: Το χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με την Βίρνα Δράκου ως το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα έχει γίνει ήδη viral και η γνωστή ηθoποιός Κάτια Δανδουλάκη μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της.

Συγκεκριμένα ανάφερε η αγαπημένη ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο στη «Λάμψη» και βλέπει τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στα social media .«Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ» είπε η Κάτια Δανδουλάκη μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Δείτε το viral βίντεο:

Παράλληλα η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στις «Άγριες Μέλισσες»

Συγκεκριμένα ανέφερε πώς ο ρόλος θα συνεχιστεί και εξέφρασε την ελπίδα πώς η δεύτερη σεζόν της σειράς θα βγει στις τηλεοπτικές μας οθόνες το φθινόπωρο αν και όπως είπε όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

«Μου έχουν λείψει όλοι πάρα πολύ. Αυτές τις μέρες κάθομαι και βλέπω τις «Άγριες Μέλισσες». Είναι σαν να έχω φύγει από ένα μέρος που ήμουν. Είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Το πιο λυπητερό για μένα είναι όταν κλείνει μια σειρά γιατί είναι σαν να αποχαιρετώ κάποιον που δε θα ξαναδώ. Μέσα σε αυτές τις τραγικές καταστάσεις, απόλαυσα τον ύπνο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις μέρες καραντίνας που διανύουμε λέγοντας χαρακτηριστικά: Την πρώτη εβδομάδα κοιμόμουν 15 ώρες. Τώρα κοιμάμαι 9 ώρες, είμαι υγιής και έτοιμη για όλα. Ήμουν πολύ κουρασμένη, μου έλειπε ο ύπνος. Έχουμε κάνει όλοι υπομονή, θα κάνουμε λίγη ακόμη και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα είναι λίγο πιο δύσκολα στην αρχή αλλά θα είμαστε πιο ενωμένοι» είπε η κ. Δανδουλάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Μεγάλος Φώσκολος τα είχε προβλέψει όλα !!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 #menoumespiti #stayhome #covid19 @katia_dandoulaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ‼️ ᴛʜᴇ ᴏғғɪᴄɪᴀʟ ғᴀɴ ᴄʟᴜʙ ‼️® (@katia_dandoulaki) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments