Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [08/04/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [08/04/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [08/04/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [08/04/20].

Κριός

Έχετε καθορίσει τον τύπο του ιδανικού ερωτικού συντρόφου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μήπως, όμως, έτσι αφήνετε έξω άτομα που αξίζουν την προσοχή σας; Επεκτείνετε λίγο την αναζήτησή σας. Θα ανακαλύψετε πολλές καινούργιες και ενδιαφέρουσες προοπτικές.

Ταύρος

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε την ατομικότητά σας και την σύνδεσή σας με τους άλλους ανθρώπους. Μήπως έχετε την τάση να χάνετε τον εαυτό σας μέσα στις σχέσεις σας; Αν ναι, προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Δίδυμοι

Υπάρχει κάποιο άτομο που είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής; Θα θέλατε κι εσείς να πείτε την άποψή σας αλλά μονοπωλεί πάντα όλο το ενδιαφέρον; Χρησιμοποιήστε την πονηριά σας για να το εκτοπίσετε. Και στη συνέχεια, κάντε τα μαγικά σας.

Καρκίνος

Μια νέα ενέργεια έρχεται στη ζωή σας και θα αλλάξει το τοπίο της ερωτικής σας ζωής. Δώστε σε μια πιθανή ερωτική σχέση τον χώρο και τον χρόνο που χρειάζεται για να ανθίσει. Μην την καταπνίγετε με τη φλυαρία σας. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Λέων

Σήμερα έχετε έναν αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό που έλκει τους πάντες κοντά σας. Θέλουν να γίνουν ένα κομμάτι της ζωής σας. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τα χαρίσματά σας, ειδικά με κάποιο συγκεκριμένο άτομο.

Παρθένος

Σήμερα σας απασχολεί περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο γίνεστε αντιληπτοί παρά το περιεχόμενο του ίδιου του μηνύματος. Από τη στιγμή που καταφέρνετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να είστε σίγουροι ότι έχετε επιτελέσει την αποστολή σας. Αν το άλλο άτομο απορρίψει τη συμπεριφορά σας, απλά δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

Ζυγός

Λέτε καταπληκτικές ιστορίες. Αφήστε το ταλέντο σας να αναδειχθεί. Μοιραστείτε τις ιστορίες με τους φίλους ή συναδέρφους σας, ακόμη και από το τηλέφωνο ή μέσω διαδικτύου. Η ερμηνεία σας για τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν, είναι ξεκαρδιστική. Καταφέρνετε να κάνετε τους πάντες να γελούν.

Σκορπιός

Μια χαρά την περάσατε τόσες μέρες στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση. Ήρθε, όμως, η ώρα να ξεκουνηθείτε λίγο. Καθαρίστε λίγο το μυαλό σας κάνοντας μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Αν δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι, κάντε λίγη γυμναστική εντός.

Τοξότης

Σήμερα αφιερώστε λίγες ώρες ολοκληρώνοντας ένα εγχείρημα ή οργανώνοντας την καθημερινότητά σας. Μόλις τελειώσετε, θα αισθανθείτε απίστευτη ανακούφιση. Δεν θα νιώθετε πια ενοχές, όταν περνάτε ώρες μπροστά από την τηλεόραση.

Αιγόκερως

Αν κρατάτε ένα μυστικό εδώ και πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε. Η ανειλικρίνεια δεν σας κάνει να αισθάνεστε καλά, για αυτό μοιραστείτε αυτά που αισθάνεστε. Μια καθαρή συνείδηση θα κάνει θαύματα για την αυτοπεποίθησή σας.

Υδροχόος

Αν κάποιο άτομο κάνει κάτι που σας θυμώνει, ρίξτε μια καλή ματιά στον εαυτό σας. Προφανώς η συμπεριφορά του, πυροδοτεί κάτι μέσα σας. Ψάξτε βαθιά στην ψυχή σας και βρείτε τι είναι. Εξάλλου, έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση από τους περισσότερους ανθρώπους.

Ιχθύες

Κάντε μερικές καινούργιες γνωριμίες, έστω και διαδικτυακά. Γραφτείτε σε μια διαδικτυακή λέσχη βιβλίου, μια πολιτική ή φιλανθρωπική οργάνωση. Θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, με τα οποία θα μοιράζεστε τις ίδιες απόψεις. Και ποιος ξέρει; Αργότερα, μπορεί να βρείτε και το επόμενο ερωτικό σας ταίρι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments