Πολιτισμός

Φωτεινή Δάρρα διαδικτυακές συναυλίες: «Επιστρατεύει» την υπέροχη φωνή της για την ενίσχυση νοσοκομείου

Φωτεινή Δάρρα διαδικτυακές συναυλίες: «Επιστρατεύει» την υπέροχη φωνή της για την ενίσχυση νοσοκομείου
Φωτεινή Δάρρα διαδικτυακές συναυλίες: Ο λογαριασμός για τις απευθείας καταθέσεις στο Νοσοκομείο της Κοζάνης θα δοθεί από την επίσημη σελίδα της Φωτεινής Δάρρα στο facebook αυτή την Κυριακή στις 22:00 μ.μ.

Φωτεινή Δάρρα διαδικτυακές συναυλίες: Σε μια συγκινητική κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης εν μέσω της πανδημίας που σαρώνει την χώρα μας, προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια καθώς την ερχόμενη Κυριακή στις 22:00 το βράδυ θα προβεί σε μια υπέροχη διαδικτυακή συναυλία για την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, περιοχή που πλήτετται από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα αναφέρει η Φωτεινή Δάρρα:

«Πήραμε μια πρωτοβουλία που είχε εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο. Κάναμε μια ολόκληρη διαδικτυακή συναυλία από την επίσημη σελίδα μου στο fb για την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και την ενίσχυση όλων αυτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, των γιατρών και νοσηλευτών. Ξεκινήσαμε προτρέποντας τον κόσμο να βοηθήσει το Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς.

Σκέφθηκα πως έστω και ένα ευρώ να έδιναν κάποιοι από τους χιλιάδες που παρακολουθούν τα βίντεό μας, αυτή θα ήταν μια σημαντική βοήθεια. Έτσι και έγινε! Το βίντεο έχει ήδη ξεπεράσει τις 160.000 προβολές. Οι πολλοί καταφέραμε να ενωθούμε και να κάνουμε το λίγο πολύ! Στο τέλος της συναυλίας υποσχεθήκαμε στον κόσμο “Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε” την επόμενη Κυριακή για έναν καινούργιο σκοπό. Την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης για την αγορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού».

Δείτε προηγούμενη συναυλία της:

Απόψε τραγουδάμε για το Γ.Νοσοκομείο Καστοριάς!

Μπορείτε να βοηθήσετε το Γ. Νοσοκομείο Καστοριάς καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας EUROBANK GR 2502607120000910200182990

Gepostet von Foteini Darra am Sonntag, 5. April 2020

«Έπειτα συνέχισε η γνωστή τραγουδίστρια: «Για τη συμπαράστασή μας στους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για το δικό μας παρόν και για το αύριο των παιδιών μας. Παράλληλα, στα πλαίσια των προσπαθειών μας τραγουδήσαμε το «στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε» με παιδιά από τη χορωδία Σπύρου Λάμπρου που τραγούδησαν από το σπίτι, δίνοντας και αυτά ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας με τις φωνούλες τους. Προσπαθούμε να απαλύνουμε τον πόνο όλων των ανθρώπων που μένουν στο σπίτι. Όλων μας…Θα συνεχίσω να δίνω διαδικτυακές συναυλίες ,για όσο κρατήσει αυτή η κατάσταση, κάθε εβδομάδα για ένα καινούργιο σκοπό. Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα για όλους μας αυτή η δοκιμασία» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments