Πολιτική

Κώστας Μπακογιάννης: Υπόκλιση του δημάρχου Αθηναίων στον Σωτήρη Τσιόδρα [pic]

Κώστας Μπακογιάννης: Υπόκλιση του δημάρχου Αθηναίων στον Σωτήρη Τσιόδρα [pic]
Κώστας Μπακογιάννης: Με ανάρτηση του στο Facebook, ο δήμαρχος Αθηναίων βγάζει το... καπέλο στον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα φέρνοντάς τον ως λαμπρό παράδειγμα σε όλους για την υπευθυνότητα που αντιμετωπίζει την πανδημία στη χώρα.

Κώστας Μπακογιάννης: Καθημερινά όλο και περισσότεροι γίνονται θαυμαστές του έργου που προσφέρει στο υπουργείο Υγείας ο καθηγητής λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας δεν μένει μονάχα στις ξύλινες ανακοινώσεις όμως καθημερινά ξεδιπλώνει το ήθος του εν μέσω μιας περιόδου που η χώρα έχει ανάγκη από ενότητα και ομοψυχία.

Αυτά διακρίνει και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα και με ανάρτησή του στο Facebook τον παρουσιάζει ως το λαμπρό παράδειγμα ανθρώπου της εποχής που βάζει το κοινό καλό πάνω από όλα. Στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης εγκωμιάζει την προσωπικότητα και του έργο του εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας ειδικά με τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον οικισμό των Ρομά στη Λάρισα και τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας στους κατοίκους του καταυλισμού.

“Όλοι εμείς, που μας εμπιστεύονται οι πολίτες, μόνο να παραδειγματιζόμαστε και να μαθαίνουμε μπορούμε από τον καθηγητή κύριο Σωτήρη Τσιόδρα”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Όλοι εμείς, που μας εμπιστεύονται οι πολίτες, μόνο να παραδειγματιζόμαστε και να μαθαίνουμε μπορούμε από τον καθηγητή κύριο Σωτήρη Τσιόδρα.

Gepostet von Κώστας Μπακογιάννης am Freitag, 10. April 2020

Μετά το ταξίδι του αστραπή στην Λάρισα, ο Σωτήρης Τσιόδρας πραγματοποίησε την καθιερωμένη ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα. Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε 56 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τον συνολικό αριθμό να ανέρχεται στα 2.011.Την ίδια ώρα οι νεκροί έφτασαν τους 90 καθώς τέσσερις ακόμη άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο. Από όλους τους ασθενείς, οι 77 είναι διασωληνωμένοι με μέσο όρο τα 67 έτη, οι 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Συνολικά 15 άτομα έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Από τα συνολικά κρούσματα, 525 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 756 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο αριθμός των νεκρών ωστόσο μεταβλήθηκε κατά τη διάρκεια της ώρας, φθάνοντας πλέον στους 91, καθώς πριν από λίγο έχασε τη ζωή του 47χρονος στον Ευαγγελισμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments