Ελλάδα

LIVE Τσιόδρας σήμερα για νέα κρούσματα στην Ελλάδα: Οι ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας

LIVE Τσιόδρας σήμερα για νέα κρούσματα στην Ελλάδα: Οι ανακοινώσεις από το υπουργείο Υγείας
LIVE Τσιόδρας σήμερα για νέα κρούσματα στην Ελλάδα: Ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοινώνει τα τελευταία νέα σχετικά με την πορεία του κορωνοϊού.

LIVE Τσιόδρας σήμερα για νέα κρούσματα στην Ελλάδα: Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πορεία του φονικού ιού τόσο στο εξωτερικό, όσο και στη χώρα μας. Παράλληλα, ανακοινώνει τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα και τους θανόντες.

Υπενθυμίζεται, πως το πρωί βρέθηκε στο πλευρό των ηλικιωμένων του γηροκομείου της Νέας Μάκρης, όπου χθες εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού. Ο κ. Τσιόδρας βρέθηκε και την Κυριακή στο γηροκομείο μετά την είδηση του εντοπισμού κρούσματος που σήμανε συναγερμό στις αρχές με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έλεγχοι. Από το γηροκομείο τελικώς ελήφθησαν 122 δείγματα από τα οποία τα 12 βρέθηκαν θετικά στον ιό. Από τα θετικά τα 10 ανήκουν σε ηλικιωμένους και τα δύο σε εργαζόμενους. Οι 10 ηλικιωμένοι σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα μετρά 99 νεκρούς εξαιτίας του ιού. Πρόκειται για έναν άνδρα 76 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος συμπολίτης μας είχε πολλά πολλά υποκείμενα νοσήματα και δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή ανεβάζοντας και τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 99. Παράλληλα, 2.114 είναι τα επιβεβαιωμένα μέχρι στιγμής κρούσματα. 

Δείτε ζωντανά την ενημέρωση εδώ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments